arba tavo peidžeris grybą pjauna,turėjau tokį pas save,kartais jam užplaukdavao ir ne tik kad aš,niekas aplink stovintis kokiu 50m spinduliu mašinos neatsirakindavo B-
,jei nieko nesiimdavau,po kiek laiko atsistatydavo ir viskas būdavo ok,o jei jau reikdavo kur važiuot,tada tiesiog raktu atsidarydavau mašiną,pradėdavo kaukt signalizacija,bet būtent tuo momentu jam smegenai ir atsigaudavo,visos mašinos aplink pradėdavo kaukt,bet jau ir pulteliais valdydavosi
,kelis kart taip buvo sudurniavę prie pardotuovių tai įdomu būdavo truputi palaukt ir pastebėt žmonių reakcijas,kai negali į mašinas įeit,o paskui kai aš savają su rakteliu atidarydavau,tai aplink taip sukaukdavo,lyg kokia bomba į aikštelę būtų nukritus,tai tavo atvejis grynai primena maniškio peidžerio "darbą",jei pamatydavau kad kieme kažkas vargsta su savo signa,tai 99 proc. būdavo dėl mano peidžerio,tekdavo eit ir rakteliu atrakint savo mašiną kad jis atblokuotų signalą...išmečiau po poros savaičių naudojimo.
kaip dažnai tau tai kartodavosi?
man per 3metus tai antras kartas - pirmakart kaip ir minėjau buvo panevėžy, prie stoties IKI, tik tada negalėjau užrakinti, žinojau apie berniukų metodus, todėl išvažiavau iš ten(nesenai turėjau mašiną tai buvo neramu ir gaila palikti

), o prie maximos (turgaus) nebuvo jokių problemų.
Dar vienas dalykas, kaip man praeitą rytą nepavyko atsirakinti - aplinkinės mašinos irgi kiaukteldavo, tai viena, tai kita (kad ir nieko nespaudžiu), o brolis likęs namie minėjo kad ta keista signalizacijų kakofonija tesėsi dar iki 11val (jeigu mano signalkė trigdis - tai jos turėjo nurimti

).
Visgi laikausi nuomonės kad kažkur netoliesę kažkas kažką negero veikė

Grįžtant prie esmės: ar yra kur galimybė pažiūrėti apie vagystes? radau tik vogtų automobilių registrą (reikia įvesti automobilio duomenis), tačiau iš to naudos mažai, juk neisiu 400m spindulių užsirašinėti automobilių modelių ir numerių