Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Vilniaus pokalbių tema  (Skaityta 2231487 kartus)

Neprisijungęs iBeniTTo

• Įrašai: 1743
    • Žiūrėti profilį
Re: Vilnius pokalbių tema
« Atsakymas #900: 2010 Vasario 03, 20:22:45 »
Tranzuotoju neimu niekad po vieno ivykio i kuri labai nesiplesim. Na seip jei as kieme dbr trauksiu kazkieno masina as kaip minimum api e1-2, o gal ir 5litrus padegysiu kuro per kelias desimtis min. todel jei zmogus protingas bent ant alaus duos. o jei nesusipranta ir pasakyt mokec, priklausomai koks ten zmogus, nes yra tokiu, kurie nepraso taves, o tiesiog tokie nusimine vaiksto, su rankom bve pirstiniu sniega kasineja, as tokiem padedu, bent jau stengiuosi, jei galiu, nes man paciam sveikata neleidzi alabai mosikuoti su siupeliu ir stumdyti masinas. anadien partraukiau per visa miesta 7bemba senesni, bet jis baisia sunkus tai i viena kalniuka pirmu begiu maniua sankaba jau man ima buksuoti, bet datraukiau iki kur reik. ajsku ikart puole klausti kiek tau kuro ir kas kaip, sakau tu tik susitvarkyk masina ir bus gerai, gal man kada reiks pagelbos. bet jis mano bendradarbis is kito skyriaus toks seniokas. per didziuosius salcius teko uztraukineti ant slidaus kelio tris masinas per pora dienu, ne snumiro akumai. na paklausia is mandagumo kiek skolingi, bet is draugu ir pazystamu negaliu as imti lt, nes vdrug man prireiks pagelbos kada :V o is svetimo tai uzmerktom akim galiu drasiai kad ir 50 ar maziau ar daugioau paimti. nes atsimenu kai paciam buvo trys nelaimes jau senoj praeityje, tai vienas uzsiprase 100lt kad patrausk tai nuderejau iki 70, nes maciau kad pats nesugebesiu istumti, nebent sulaukciau kad koks drauga sbaiges darba prilektu. kita syk teko 40lt duoti uz timtelejima. o syki istrauke mane zmogelis ir sako nieko nereik, tai as jam 20lt igrudau i traktoriuka ir ciki. tai pas ta zmogu teko po kokiu 5metu vaziuoti masinos tvarkyti, ir tada pazinos ir prisimine t aivyki, kai man viena bobulka nurode kelia i pirti ne t akur reikia o koki sunkeli ir ziem asmigau su civiku iki veidrodziu beveik :D ir dbr jei ka reik ispresuoti supresuoti, salenblokus, guolius vaziuoju pa sji, tipo kaip draugelis dbr.

tode gyveniome labai daug visokiu situaciju buna ir visu neaprasysi. bet jei zmogus turi didesnio pravazumo auto tai jo problema yra padeti ar nepadeti kitam asmeniui. as daugeliu atveju linkes nepadeti, nebent duoti siupeli imk kaskis ir ziurek kas gausis. nes kai vazinejausi su automatine deze niekad nieko nesu traukes, tik viena syk draugeli is purvynes sode :V