Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Vilniaus pokalbių tema  (Skaityta 2201371 kartus)

Neprisijungęs Juodux

• Įrašai: 341
    • Žiūrėti profilį
Re: Vilnius pokalbių tema
« Atsakymas #900: 2010 Vasario 03, 11:25:01 »
ir šiaip aš šiandien gerietis  :D pastačiau savo džipiarą ne ten kur visą laik statydavau pasijungęs priekinį tiltą o ten kur visi įvažiuot sugeba - kiemas pilnas o mano pastovi vieta tuščia stovi  :D :D :D :D :D :D :D kažkam suorganizavau sveiką netrumpą pasivaikščiojimą  :D

x-ietis o ne gerietis... padet galima ir nevaidinant kad turi geresni pravazuma. Jei gaila savo "geros masinos" tai padek kitaip. Tokiu "gerieciu" kur uz 50Lt pades pilnas taksistu parkas. Gal ir vadint Tave ne Klaustuku o tiesiog Taksistu?
 Tokiais "zygdarbiais" girkis prie alaus savo lygio draugams
o tau neatrodo kad aš už savo padidintą pravažumą mokėjau savo uždirbtus o ne tetės-mamos pinigus ir dariau tai dėl savęs o ne dėl aplinkinių kurie nori savo pinigus taupydami ant svetimo sprando pajot? ir neužsimiršk kad gyveni Lietuvoje kur geri darbai yra baudžiami  - kaip rusai sako "добро наказуемо"  Oo)

Nu o gal tas zmogus irgi uzsidirbo pats ir pastate per nepatyrima. Gal isvis ten pastate ir ji tiesiog uzkase kiti gal dar kokios priezastys. Jei zmogus praso pagalbos tai jau sis tas nes "mineti atvejai" nesizemins tokiam dalykui. O pagalba gali buti ivairi net ir elementariai suzvejot zmogui siupeli (t.y. pavezt iki artimiausiu senuku ar siaip didesnio prekybcentrio)

As turejau atveji, kai mane uznese kazkur Latvijos "jebiniuose", kur niekada gyvenime neatvaziuos jokia tech. pagalba. Pravaziavo vienas paziurejo, sako cia net as daznai vazinejantis nelakstau ir nuvaziavo. Po kiek laiko priejo moteris su mazu vaiku paklause ar gali kuom padet. Sakau nu nors ir kastuvas butu gerai, nes sedejau pilvu. ji nuejo koki km ir atnese kastuva kol as kryzium ratam atverst dauziausi ledus is po masinos kad galima butu iskast. atsikasiau ir kazkoks sunkvezimis pro sali vaziuodamas prisikabino ir lengvai isvaziavau.
  I ka lenkiu, kad tas pirmas is mano bashnios ziurint buvo tiesiog nieko vertas lochelis, o gruzovikui daviau 10 Latu ir jis nors ir labai raukesi, kad nenreikia tiesiog igrudau.  T.y. kartais uz gera darba zmogus pats atsidekoja ir gal ne 50Lt bet kaip gali.
   Tiesiog prasyti pinigu uz pagalba tai tas pats kas isirasyti i tu gretas kurie uz bet ka is betko ima.