mega, namatau prasmaes kartotis, gali sneketi sioje temoje apie ka tik norit, taciau siulau neuzsimirstri, kad cia yra audi forumas, ir diskusijos apie kitu gamintoju automobililius nebus toleruojamos ne tik mano, bet ir kitu klubo nariu iniciatyva.
Jeigu dalyvaujant audiklubo forume , bei diskutuojant apie tai susivysto trauka ant gilesnes diskusijos, kurk nauja tema ir viskas.Negi negali isnaudoto savo galiu? Jei nemanai, kad kazka svarbaus turi pasakyti, ateik i flooderius.Kur jie yra puikiai pasiruose tave priimti, pafludinsim apie viska:)
p.s. nenusimink, ir nenusisuk, tu reikalingas.Su tavim tikrai rasim bendra kalba.
Su tavim diskutuot, tai tas pats kas su pliku pešiotis.
Į flooderius eit tai beveik tolygu savęs negerbt, 2/3 tavo postų ten yra apie čiulpimą ir įvairias iš to išplaukiančias fliuktuacijas.
Jeigu dalyvaujant audiklubo forume , bei diskutuojant apie tai susivysto trauka ant gilesnes diskusijos, kurk nauja tema ir viskas.
šis tavo pasiūlymas prieštarauja taisyklių 3.4.1 punktui. Ačiū, moderatoriau.
Dėl tavo pasiūlymų - aš nenusimenu, man tik liūdna, kad tu gaišti savo brangų laiką, kurį galėtum kam nors investuot iBurna (

volume13), su manim, kuris nėra tiek fanatikas, kad beatodairiškai siektų stovėti su tavimi ant vieno laiptelio.
Aš pasisakiau, dabar galit putotis