Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Vilniaus pokalbių tema  (Skaityta 2212355 kartus)

Neprisijungęs mynia

• Įrašai: 633
    • Žiūrėti profilį
Re: Vilnius pokalbių tema
« Atsakymas #2900: 2010 Gegužės 13, 10:14:32 »
http://www.delfi.lt/news/economy/business/kaupiantieji-gerimu-ir-cigareciu-atsargas-privales-informuoti-vmi.d?id=32169807

vasaros sezonui užsipirkus alkoholio per akcijas, dar papildomai reikės pranešti VMI... :-] bananai....

Nesiklaidinkim, turima omeny "treciuju saliu prekes" ;) Neginu valdzios, bet nereiktu siuo atveju sutirstinti spalvu :D

Pritariu Mariui 100 % ... isvis radus cigareciu ar alkoholio daugiau nei leidziama isivezti is 3 saliu reikia bausti kaip kontrabandininkus...  Net jei ir prades aiskintis kad vazinejo 10 kartu ir isisvezdavo po tiek kiek leidziama ... tai vistiek KONTRABANDA! ir mano manymu normalioj saly ... o ne Bananu kaip cia norit irodyt ... toki dalykai privalomi. Niekas nedraus jums nors ir pilna garaza vodkes plius pilnus kambarius cigareciu laikyt su LT banderolem...
Na tu jau cia ir uzlenkei, kazka painioji. Paaiskink man prasau kurioj cia vietoj yra konrabanda.  ?!?  Jei as vaziuodamas karta i savaite atsivezu 0.5 ltr buteli degtines ir jo iskart neisgeriu. Ir sakykim po menesio pas mane bariuke stovi jau 4 buteliai.  ;) Ar as tavo manymu tik parsivezes turiu ta degtine iskart ir suvartot? Cia jau tamstele skatinate alkoholizma  :D Siaip valstybe turetu pradet kovot su tais kurie po tris kart i diena vaziuoja, ir nezinia ka ir kokiais kiekiais veza. Bet vat tokie jiems kazkodel visiskai nerupi, ir kaip visada pradeda dusint tuos kurie kaip ir nieko nepazeidineja