Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Vilniaus pokalbių tema  (Skaityta 2161590 kartus)

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
Re: Vilniaus pokalbių tema
« Atsakymas #24500: 2018 Birželio 05, 12:52:49 »
Nenorėčiau, kad mano vaikai pas tave mokytųsi... tokie pesimistai tikrai nereikalingi Lietuvai, kurie tą patį pesimizmą skiepija ir jaunimui...
Normali tema, kaip dauguma moka tik verkti ir laukia kada jiems ant lėkštutės padės, o kad pačiam nors kiek pasijudinti, tai jau spekuliantai .
nesiparink, vaikai pas mane ir nesimoko, tik suaugę, kuriems jau viską įskiepijo buvę mokytojai arba tėvai (jei sugebėjo  :bedantis:  ), o aš ne pesimistas, greičiau realistas, ir paskaitose pas mane būna netgi labai linksma ypač kai trolio rėžimas įsijungia  :goodboy:
ir nieko aš čia neverkiu, tik sakau kad niekam nieko neskolingas todėl ir iš manęs nėra ko prašyt
p.s turiu ką palyginti - pvz. Emyratuose mokytojo profesija vertinama prasčiau tik už gydytojo ir inžinieriaus - naftininko, net statybininkai inžinieriai, architektai ten mažiau vertinami  (h)
p.s.s. ir aš dar vis ne tenai o čionai - nes nėra kaip tėvų - senelių vienų palikt......
o jei norint pimpalais pasimatuot - galim rast temų  :bedantis: :bedantis: