Labas vakaras kolegos, skaiciau cia apie jusu "bedas", o jei tiksliau avarijas su jusu automobiliais. Visi aprasete savas kovas su draudikais, bet visa tai susije su masinom. Man iskilo klausimas, gal kas esat susidure su avarijom, kurios susije su nekilnojamuoju turtu?
Turiu tokia beda, pratruko vandentiekio vamzdis bute. Vamzdis buvo patiestas po sildomom grindim, o jos buvo betonuotos ir ant betono klijuotos plyteles. Tam kad surast gedimo vieta, teko isardyt ir nukelt duso kabina, bei isdauzyt dali grindu. Vienu zodziu reikalu biskis buvo ir dar kolkas yra. Reik sutvarkyt viska po islauzymo. Pagrindinis gedimas pasalintas. Visa esme tame, kad butas yra draustas. Bet draudimas paskaiciavo pakankamai maza zala. Gal kas esat kovoje su draudikais tokiose situacijose? Kazkaip man kilo minciu, gal bandyt, jei tai imanoma, kreiptis i kazkokius ekspertus?
Turejau bedu, gal ne ne tokiu, bet kam nors gal pravers

kai mane apkaltino uzliejus aukstu zemiau buta.Jokiu santechniniu avariju pas mane nebuvo.Tiesiog gavau rasta is draudimo, kad galbut esu kaltininkas.Savininkai is "uzlieto" buto misijonieriai, trumpam buvo grize namo, pamate kas darosi, issikviete bendrijos santechnika, draudikus ir viskas.Manes i apziura nepakviete.Verdiktas- vanduo is mano buto
Po "kryziaus keliu" bei rastisku ataku i bendrija, draudima bei atlikus tyrima

irodziau savo tiesa.Pasirodo bendrijai pries 6 menesius buvo israsyta saskaita uz "Avarijos" iskvietima ir pagrindinio stovo uzsukima mano bloke.Tai buvo vienintelis kabliukas.Buvo trukes stovas 4 aukstais virs manes... o jau man ruose saskaita draudimas del 12000 Lt

Nores jei buciau buves kaltas , turejau civilines atsakomybes draudima