o gal yra kokiu atsiliepimu apie Continental WinterContact TS830 ??? nelabai ka ir radau cia apie Continental? kodel niekas ju nevertina?
gal gas zinot kokiu nuorodu kur yra padangu testa, gerai butu jei kas pasidalintumet sita informacija! na va cia vienas kur galima pasiriureti: http://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/default.aspx?ComponentId=25948&SourcePageId=31968
va ir dar vienas klausimas, kaip jus laikot vasarines padangas, tai yra ar ora nors kiek nuleidziat? ar taip kaip nuo masinos nuemet sudejot i kruva ir viskas?
Nori tikrai saugiu, geru padangu ziurek Bridgestone Blizzak Nordic arba Nokian Hakappelita R
na kas liecia Bridgestonus tai nezinau kodel bet Egzotika labai jau juos kisa, speju navaras geras

viena vasariniu komplekta Bridgestonu man isiule kolkas esu patenkintas, bet kai paklausiau apie ziemines padangas pan jie vel siulo Bridgestonus

kaip tais per ikyrus siulimas man pasirode. todel ir norejau daugiau ka pasiriureti o ne vien ju siulomus! o del Nokian tai

bet tik viena sezona teko vazineti, paskui masina parduoti. tuos Nokianus irgi Egzotikoje pirkau. taigi kai vasara pas juos montavau Bridgestonus tai su tenai dirbanciais meistaris issikalbejom apie padangas tai jie prasitave kad Nokianus nori isparduoti nes is vienos puses nepasiteisino to minksto misinio padangos labai greitai susidevi, tai nori issiparduoti. ir kaip dabr teko kalbeti su pardaveju tai minkstos gumos misinio padanga sake susidevi per 2 sezonus,sakyciau gal per greitai?aisku padangos neturi laikyti 10 metu bet 2 metai tai mazoka!