Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Verda vairo stiprintuvo tepalas,labai kaista siurblys  (Skaityta 1599 kartus)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18298
    • Žiūrėti profilį
sveikas, buvo man identiška situacija, man darė vakuuminius stabdžius, dėjo siurblį nuo c4, nes antras kontūras patapo nereikalingas, tai viskas veikė, bet nepastebėjau kad kaito. Kolonėlę paliko kokia yra. Daviausi ant sniego aikštelėj (daug vairo sukinėjimo ir apsukų) ir dingo stiprintuvas. Tai net išsilydė lygio matuoklė, krč viskas karšta, baisu. Tai paskui atgal įdėjom seną siurblį, antrą kontūrą paleidom cirkuliuoti laisvai per bakelį, ir bėdos baigėsi.

Principe c4 siurblys yra ne stūmoklinis, todėl jis iš savęs labiau kaista, jam reikia gyvatuko aušinimo, šiaip jei keitei su kolonėle nuo c4 tai jau šiek tiek geriau. Plius dar škyvo dydis kitoks, tai tas siurblys pas mane sukosi kur kas greičiau nei turėtų, todėl taip ir gavosi. O zyzė maniškis tada kai perkaito, paskui dar teko važiuoti ataušinus, tai po biškį vėl nutilo.