Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: R17 ratai  (Skaityta 2895 kartus)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
Re: R17 ratai
« Topic Start: 2011 Sausio 24, 16:33:01 »
arba naudotis paieška... :)

Jeigu rasiu diskusijas kur jau apie tai kalbama - ištrinsite šią temą? :)
Jei istrins nuleisi is laimes? Koks tau **salas.. Jei neturi ka veikt, tai ieskok.  :*

Aciu visiems uz issakytas nuomones. :)

Pilieti naglas, jeigu naudotumeisi paieška, rastum ir JAU buvusias diskusijas padangų matmenų klausimais, ir tuo labiau ant B4,
Jeigu naudotumeisi paieška, rastum mano ir kitų dalyvių nuorodomis į internetinius kalkuliatorius, kur vizualiai gali pamatyti skirtumą tarp originalaus dydžio rato ir ir tavo "pageidaujamo".

Jeigu naudotumeisi paieška, žinotum kad kad antrasis skaičius ne MM vienetai, o % nuo pločio.

Taip kad nusileisk ant žemės, persiskaityk dar kartą forumo taisykles (kurias beveik esu garantuotas PRALEIDAI NESKAITÆS) ir ieškok. Rodai nepagarba šią informaciją rašiusiems, kurie stengėsi dėl kitų surasti informacija ir pateikti.

O tu akiplėša, ateini, neieškai, iškarto naują temą, ir tau turi visi po kojom. Pirma tu kitus gerbk tada pats tikėkis pagarbos.
nekenčiu tokiu, atėjo, bet kur bet kaip pašiko, ir dingo.
fckoff.

Ne naivu manyti kad tokie klausimai dar nenagrinėti forume???  (!?) (!?) (!?) (!?) (!?) (!?)

juk ne apie vandenilinio variklio kūrimą ir montavimą klausi   (!?) (!?) (!?)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 24, 16:36:32 sukūrė ::: Marius ::: »