Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: kaip patikrinti abs daviklius??  (Skaityta 11770 kartus)

sev7n

• Svečias
Re: kaip patikrinti abs daviklius??
« Atsakymas #25: 2008 Lapkričio 15, 08:13:08 »
nzn as... bet va meistru isvada, reikia keisti 2 sensorius... nu gerai, sensoriai uzsakyi, ziuresim kaip bus veliau..

kokius ir kodel?  Visai neveikia ar grybauja? Kazkaip man cia idomiai viskas skamba visumoje. Aisku, pinigine ne mano, man neskauda (-) - o laikas parodys ;)

krc, sulaukiau dvieju sensoriu, desines puses, priekinio ir galinio... sumokejau uz juos 280 europiniu rubliu, pakeite.. ir ka jus galvojat, vistiek abs lempa dega :(( kompus visokius junginej, vazinej su ta masina pasijunge kompa, sako viska rodo, greiti rodo, varza gera, bet vistiek meta klaida, kad galinis, desinys neveikia... ir staiga stabdant abs tikrai veikia ir visa laika veikdavo... kas cia per x-failai ???? siaip tai nafik nereguociau i ta lempa, arba nugesinciau, bet vien per ja negaliu tech apziuros praeiti airijoje... jau naktim nebemiegu:D pirmadieni vesiu masina nuo ryto ir paliksiu, sake narstys skersai isilgai..

bajorai gal tu esi susidures su kazkuom panasaus.. ?