Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Naujai iškeptiems V8 savininkams (perskaityti būtina)  (Skaityta 109981 kartus)

Neprisijungęs DainiusAudi

• Įrašai: 41
    • Žiūrėti profilį
Taigi. Laukiu jusu nuomoniu, patarimu,galbut net pagalbos ar nereikalingu jums detaliu... Turejau Audi C4 92m.2.8quottro tiuningine,,, atsibodo ji man ir kitas dalykas kazkaip per mazai komforto kai tokios degalu sanaudos (be duju) iskeicau ja y Audi V8 90m. 3.6l.su tiesioginem dujom (buvo deze ir variklis be tepalu) Senajam savininkui meistrai keisdami deze primakliavo ir gavosi taip kad ir pakeistai dezei atejo galas... man dave kita varikly as jy pasikeiciau, kolkas dirba nevisiskai idealiai (variklis stovejes ilgai ir t.t.), toliau jis nuperka kita deze ir ja keicia normalus meistrai! Toliau man iki to kad butu galima ramiai vazineti reikia pakeisti nemaza daly slangu po variklio dangciu(nes nekokia bukle) (jei kas turite geru ir nereikalingu buciau dekingas uz dovanele...), reikes sutvarkyti isvirtima padaryti suvedima, veliaau perdazyti bamperiu, viena sparna ir visa nupoliruoti (Spalva juoda + lakuota), toliau keisiu rekariny sildoma odiny salona juoda y tai pat juoda sildoma bet el.valdoma rekariny salona, desiou grazia muzikyte, na o vasara ratai bus nikelio:), Kolkas viso to sau negaliu leisti kadangi siuo metu esu ieskantis darbo, kai tik atsiras pajamos pastovios manau kad visi planai bus yvykdyti. P.S. Tikiuosi suprasite mane, visgi man dar tik 19m.bet be Audi as nebegaliu, man keturi ziedai yra viskas...
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Lapkričio 06, 12:38:11 sukūrė Grishman »