Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Elektros skyrius  (Skaityta 350264 kartus)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
Re: Elektros skyrius
« Atsakymas #1700: 2014 Lapkričio 30, 03:11:13 »
Per tas dujines žvakes ir prasiknisau aš ir eilė kitų žmonių, tame tarpe ir eilė servisų ;)
Dujų kompas kopijuoja mašinos kompo darbą, kuris ir išeis iš rykiuotės ir normų tik dėl tu debiliškų žvakių, ko pasekoje blūdins ir dujų kompas.

Nebent pas tave "šlanginės dujos" sudėtos, tada taip - dėk ką nori, kad ir žaibolaidį :bedantis:

Kitavertus tikrai nenoriu nieko patari, cia tik mano ir xx'liolikos zmoniu asmenine patirtis. Gal tau pasiseks, taip ir buna (+)
neslangines dujos, bet dujos sudetos mandrokai ir nevisai gerai - gal ir leidzia del to ora (kolektorius negreziotas, bet sudeti "perejimai" ir rampa purkstuku tiesiog "kaba" - tvirtai neprisukta. Prisukta, bet gal nlb gerai). Reikes ziuret... Jau antrus metus turiu masina ir sian pirma diena ji vaziavo, kaip priklauso abiem kurais (anksciau tik benzu "trauke" visu varyklio temp. diapazonu), nors tik XX davykli pakeiciau (bei filtro deze).
Meistras irgi nlb nori taisyt, nes dujos jam yra kazkoks atavizmas ir nenori jis del ju gylintis - jam svarbiausia, kad benzu vaziuoja. Kai vezu pas dujininkus (tac pac servisas), tai sako, kad kol ant benzo idealiai neveiks - tol padet negales.
Tai kadangi masina man niekad gerai (idealiai) nevaziavo nei dujom, nei benzu, tai nzn ka daryt... Bet kuo toliau remontuoju - tuo padetis gereja  :-] Bei trukumas tas, kad dejau pigias zvakes ir pigius zvaklaidzius - itarimu kelia. Kadangi sian masina "trauke", tai jei oro dregme padides iki ~100%, tai zinosiu ka daryt tiksliai (bei kita savaite paieskosiu is kur galetu ora traukti, kol salta, nes kai buvo silta, tai su XX apsukom buvo daugmaz viskas gerai).
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Lapkričio 30, 06:01:06 sukūrė Wer3w0lf »