Sveiki!
Tai kaip supratau,kad geriau stabdziai dirbtu

...reikia diskus paploninti..."superine" info!!!

O as siandien "uzdusau" :[!Sustojau Raudondvario plente Lukoile papildomu viniu i graba/cigareciu/

ir organizmo po parukymu pravalymui/sisioji toliau nei matosi/ zalios arbatos geralo nusipirkti.Iseinu,rakteli sukt-ogi jokio efekto

.Gerai,kad netoli darbo/laboratorija-Combo klubo 3 aukste/.Kolega su Karavele tuos kokius 400 metru ir partempe...Pradejau "terorizuoti" Biesa/gerai,kad dar Zmogus mane kencia su mano ivairiais klausimais!

/.Po naudingu patarimu,atsaldzius varikli,bandziau masiniuka aiksteleje kurti.Saltas variklis uzsiveda vos starteri paleidus,padirba normaliai ir mazdaug po minutes gesta nepriklausomai nuo gaziuko ir t.t.Po to jau uzvedimui pasiduoda nebeprognozuojamai:jei uzsiveda,vel apie minute padirba-gesimo procesas kartojasi.Kokiu nors pasaliniu garsu is variklio dalies tiek uzvedimo,tiek jo darbo metu nesigirdi.Ko gero,bus veleno holo daviklis...Reikes vel kreiptis i Bajora,kad savo magiska dezute pajungtu

.Tik kad masina nuo Jo ofiso toli stovi-kitam Kauno gale!Tik jau svarbu man ja iki kitos savaites kokio treciadienio pasileisti,nes mano moteriske i Palanga papulti nori.Priesingu atveju man visi "urveliai" gali uzsidaryti...

Ziauri rizika!
Noriu paklausti,gal kas turi nuomone apie V8 4,2 kur Autopliuse is Marijampoles?O gal dar kas esate bandes Karolio
V8 su 3,6/ankstesnius atsiliepimus apie ja cia skaiciau/?Ko ten kaina taip mistiskai krenta?Is nuotrauku-gerai priziuretas
automobilis.Siaip drauges dukra automobilio iesko,tai man noras kita V8 aptureti.
Gero savaitgalio visiems!