Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 2081664 kartus)

Vilhelmas

• Svečias
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #4225: 2008 Rugpjūčio 01, 19:19:08 »
Sveiki!
  Tai kaip supratau,kad geriau stabdziai dirbtu :D...reikia diskus paploninti..."superine" info!!! :G
 O as siandien "uzdusau" :[!Sustojau Raudondvario plente Lukoile papildomu viniu i graba/cigareciu/ ff ir organizmo po parukymu pravalymui/sisioji toliau nei matosi/ zalios arbatos geralo nusipirkti.Iseinu,rakteli sukt-ogi jokio efekto :-{.Gerai,kad netoli darbo/laboratorija-Combo klubo 3 aukste/.Kolega su Karavele tuos kokius 400 metru ir partempe...Pradejau "terorizuoti" Biesa/gerai,kad dar Zmogus mane kencia su mano ivairiais klausimais! (+)/.Po naudingu patarimu,atsaldzius varikli,bandziau masiniuka aiksteleje kurti.Saltas variklis uzsiveda vos starteri paleidus,padirba normaliai ir mazdaug po minutes gesta nepriklausomai nuo gaziuko ir t.t.Po to jau uzvedimui pasiduoda nebeprognozuojamai:jei uzsiveda,vel apie minute padirba-gesimo procesas kartojasi.Kokiu nors pasaliniu garsu is variklio dalies tiek uzvedimo,tiek jo darbo metu nesigirdi.Ko gero,bus veleno holo daviklis...Reikes vel kreiptis i Bajora,kad savo magiska dezute pajungtu (h).Tik kad masina nuo Jo ofiso toli stovi-kitam Kauno gale!Tik jau svarbu man ja iki kitos savaites kokio treciadienio pasileisti,nes mano moteriske i Palanga papulti nori.Priesingu atveju man visi "urveliai" gali uzsidaryti... :(
Ziauri rizika!
   Noriu paklausti,gal kas turi nuomone apie V8 4,2 kur Autopliuse is  Marijampoles?O gal dar kas esate bandes Karolio
V8 su 3,6/ankstesnius atsiliepimus apie ja cia skaiciau/?Ko ten kaina taip mistiskai krenta?Is nuotrauku-gerai priziuretas
 automobilis.Siaip drauges dukra automobilio iesko,tai man noras kita V8 aptureti.
   Gero savaitgalio visiems! ;)