Labvakar!
Pritariu Gerb.Biesui del visu pastabu!"Metalistas" varikliuose tikrai esu prastas,tad ir konsultuojuosi su ismananciais,bet elektronikas tikrai esu neblogas,tad laisvu nuo darbo laiku tenka specializuotis tam tikroje elektronikos srityje.Buitines technikos neremontuoju-nuobodoka.Tad ka apie variklius meistrai pasakoja-ju paklausau,bet greitai puolu prie sio saito i Jusu zinias gilintis,ir,dristu teigti,kad cia tikrai daugiau suzinau!Cia-super!Tik va vieno nesuprantu:ar tie meistrai tikrai siu masinu nera mate,ar darbo bijo ir uzdirbti nenori?Kita vertus,gal jiems tikrai geriau pora Golfiuku pakrapstyti...Beje,jei geras meistras butu-turetu tobuleti,beje IR SIAME SAITE!Juk cia tiek vertingos informacijos-tik skaityk,gilinkis ir taikyk!Aprasymai,praktika,n u o t r a u k os!!!Na,o kas liecia elektrines masinu grandis,tai net daugumos meistru postringavimai juoka viduje sukelia.Bet negi atvirai juoksiesi-jie taip pat valgyti nori.O paciam visur suspeti-laiko paroje mazai...
Perskaiciau Gerb.Bieso aprasyma apie V8 varyma pas meistrus ir prisijuokiau iki valios:juk pas mane ta pati situacija Kaune buvo!Kur bevariau kad apziuretu/varikli,deze ir t.t/ kai nupirkau,rezultatas buvo tas pats:"...a,Audi?Tai cia paprasta,tipo,tuoj paziuresim...".Paskui sulekdavo visi ir pradedavo klausineti,kaip as i 100 toki motora ikisau...Gal lenktynems ruosiausi...Beje,tie patys klausimai:kiek kuro valgo ir apskritai kas cia per modelis toks/jau kaip ivertine kad cia ne koks rankdarbis is 100/.Buvo ir tokiu,kurie tvirtai tare siuos modelius girdeje,bet su tom salygom kurias turi-remontuoti negali.Na cia bent jau vyriskas atsisakymas!
Taip kad reziume:kai mano masina patvarkys arba "nutvarkys",kuria diena imsiu gero "sinuso" ir "zakusinuso" ir vaziuosiu registruotis i Pon.Bieso garazeli privacioms konsultacijoms.Gal priims...?O kadangi jauciu,kad cia tikrai faini ir geranoriski zmoguciai susirinke,tad tikrai tikiuosi teigiamo atsakymo.Beje-garaziukas-geras sumanymas!
Pagarbiai-as