Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 2030609 kartus)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #775: 2007 Rugsėjo 05, 23:28:28 »
as ne vienos savo masinos nekeliu ir neaiskinu kad ji geresne ar geriausia,bet tokios zajavkes man juokingos...v8 uz stuka euru pasiimt galima kaip donora,o a8-ai net priekio uz tiek nesurinksi...man masina turi dirbti o ne as jai - su savo dyzeliu per savaite po 1000km prisuku,o kartais ir daugiau ir niekas man neluzta,tik tepalus keiciu...o cia diena vaziuoji,savaite tvarkai...nematau tikslo....
Nu nu... stuka euru? ir kas ish jos bus like, kaip manai? Siaip jei nematai tikslo tai ir visa gyvenima pravazinesi su syrpotrebu, ir nieko neprarasi nei ish materialines prasmes, nei ish moralines, nes tau to nereik....
Mashina turi tikra verte kai ji arba nuliova arba kai jai 20metu i ja ideta darbo ir ji atrodo kaip nuliova

o kaip galvoji kodel as dyzeliu parduodu ir nusipirkau a8? gal del to kad pirmoji - masina be sielos,skirta tik vaziuot ir tiek...norisi kazko daugiau...
pilnai su tavim sutinku ir visai malonu butu tavo V8 pamatyt vienybes aikstei...
Na A8 siela apsprendzia variklis, kuo jis didesnis, tuo didesne ir siela :D
O mano mashina dar netinka rodymui, tikiuosi pavasari jau spindes visam grazume o kolkas tvarkom.