Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1969200 kartus)

Vilhelmas

• Svečias
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #700: 2007 Rugpjūčio 31, 13:47:51 »
Laba!
     Mano masinele tai Vilniuje.Tempti i Kauna kazkaip nesinoretu-baisu del automato.Aciu uz vietele kilpelei isukti!Mokytis man dar ir mokytis... :)
Apzvelgiau Jusu patarimus-ir vel krapstytis.Gerai cia kai kas pastebejo,kad viskam laiko neuztenka!
Tad nutariau kol kas cia nieko netrukdyti,o nutempti ja Vilniuje i koki Kemi.Ar verta?Na,manau kad Audi
servise butu rimciau,bet baisoka,kad is jos naujos per prievarta nepadarytu ;DO jau kai ja uzkurs,tai jau Jus
tada klausimeliais uzpilsiu (h)!Nors kelis jau turiu.
  Supratau,kad sie varikliai jautrus temperaturai.Apziurejes maniskes ventiliatoriaus valdyma pagal Jusu zinias
atradau,kad joje kazko truksta:vienas daviklis "isgaraves",laidelis nutrukes...Tai va kyla baisesnes mintys:
1.Pas mane T nebuvo auksciau 110 karta pakilusi.O jei pas ankstesni savininka ji "mikrobanges" funkcija atlikinejo,pas
mane-itakojo motoro uzlinkima?
2.Koks siu varikliu normalus ir realus Temperaturinis rezimas?Labai grieztas saltam ir siltam varikliui?
3.Jei netaisant ankstesnes ventiliatoriaus valdymo schemos/informacija i masinos komp.paliekant/,o padaryti
nauja,kad veiktu,tarkime nuo 90 iki 70 laipsniu?Ar kitokia?Juk varikliui tai tas pats-svarbu,kad T intervalas butu islaikytas.
4.Kokiu "idealiausiu" budu ir kuo rekomenduotumete praplauti ausinimo sistema?Koki ausinimo skysti geriausia naudoti?
5.Jei ir ivyko tas variklio pakaitinimas,ar tai gali atsiliepti automatinei dezei?Kai variklis saltesnis,maniske deze dirbdavo liuks,o
kai T variklio budavo apie 90c-truputeli grubiau pavaras metydavo,bet kazkokio tai dauzymo nebuvo.
 Taip kad dabar jauciuosi lyg zalia ir pradedancia nokti darzove...
 Pagarbiai-as