Nu jus pavarot. be vaziuokles patobulino tai v8 gan smarkiai linguoja posukiuose ir del ilgos bazes galas darosi nestabilus. esu vairaves ta automata (ne vien audi) ir man visiskai nepatiko ka jis daro su masina. Sutinku, kad smagu su automatu po miesta trintis, bet mieste pabegt nuo automato imanoma, nezinau kaip trasoj kai nereikia islaukti tarpo vaziuojant ant 50km/h jungti 2 saiba atleidus sankaba dar ratus prasukant nulekti. As darkart sakau man nereikia kasdieninio limuzino, man reikia v8 galios ir galimybes pilnai naudot bei tobulinti vairuotojo sugebejimus.
Pavarai pats
![laughing out loud :-]](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/f10.gif)
susidėk normalius dujinius amortikus ir nelinguos, pas mane visiškai stockine važiuoklė ir R16 žieminiais ratais, butum matęs kaip užvakar mieste susitikti su Stam'u skubėjau, kai nuo vieno miesto galo link kito per 10 min nusigavau, ir tikrai nekilo minčiu tipo 'kaip norėtusi mechanikos' ar pan, tik permažas žieminių padangų sukibimas trukdė :s Nes Vilniaus mieste tokių sąlygų nelabai jau ir rasi kad pavažiuoti su nuspaustu pilnai gazo pedalu ilgiau nei 5 sek.