Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 2101688 kartus)

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #3950: 2008 Birželio 29, 09:53:27 »
1. greiciu dezes kompas yra prie sedincio vairuotojo kaires kojos kelio :D

va cia va jis buvo kartu su variklio kompu. matosi kadaruojancios fiskes, su idetais kompais nuotraukos neturiu.
tarp kitko pameni apie mano greiciu dezes problemas? salta dirba tik treciu begiu, jungiant atbulini - baisus smugis budavo, kai begiai atsirasdavo is pirmo i antra jungdavosi (na ir i sekancius) dazniausiai su pasitrukciojimu, smugiavimu, kartais prie labai zemu apsuku...... del visko kaltinau TPS .... keiciau, valiau kontaktus... niekas nepadejo. Reikalas daejo iki laidyno visisko paskerdimo nuo varikliaus skyriaus beveik iki pacio kompo. tas padejo, greiciu deze veikia ir begius meto kaip niekada tiksliai ir be jokiu uzdelsimu. o kleboniski as irgi su savo bedom buvau, irgi pravijo (ir gerai padare, pats itariau ir No one man i sikna sparde, kad tai daryciau, bet matyt dar lasiuko truko, kad pasirysti laidyno skerdimui, kuris bendram rezultate tikrai neiseis i nauda, kadangi kad ir kaip bedarysi taip dailiai ir sandariai, kokybiskai nepadarysi) elektros tvarkytis.

2. Del tos temperaturos - as metus laiko atvazinejau su tuo uzkaitinejimu iki 110 -120 laipsniu. kovojau - keiciau pompas, isiminejau termostatus, viriau bliude su termometru, galu gale keiciau i nauja, keiciau termomovas, ploviau sistema su chemija, keiciau isipletimo bakelio kamsti...... po kol pries menesi nusipirkau kita radijatoriu , nuveziau ji prasampaluot (nuima sonini bakeli, atveria vidurius ir tokiu budu mechaniskai plius chemija isvalo). savo isemiau , isidejau ta isvalyta ir ka tu manai ?????? mano bedos baiges. vat taip va. plius tu dar termomova pasitikrink. radijatoriu uzsinesimas siems modeliams daznas dalykas. simtomai - salta (na per daug vesi) apatine slanga, davus rpm iki 5000 - 6000 ji ciaupiasi, saltas radijatorius (na per daug vesus) vairuotojo puses virsutiniame kampe.

na sekanciu punktu nekomentuosiu :D bent jau kol kas.
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Birželio 29, 10:02:01 sukūrė Biesas »