Man pasiūlė Norvegas pavartoti, dar 2006 vidury. Pasiūlė puikias salygas, kainą ir davė pradžioje net be pinigų...
Aš labai skeptiškai į tai pažiūrėjau, bet negalėjau atsisakyti pavartojimo (v) Žinoma pasiūlymą primėmiau, nepaisant kad buvau katik prisikėlęs šią mašiną, dar dažais kvepėjo...

(atleisk man coupe) bet ji nuo tos dienos pradėjo kieme smegti į žemę, nes vis vartojau ir vartojau...
Tada nuspredžiau parduoti coupe, motyvuodamas kad neva man jos nereikia, kam man dvi mašinos ir t.t. nors tiesą sakant prisipažinsiu - pardaviau tam, kad galėčiau kuo daugiau vartoti :/
Tada teko proga nupirkti vienai

ir tokia masina, taciau jos buvo 4,2, o mano tik 3,6.
Jauciausi labai blogai, buvo lomkes, nemiegojau naktinis, blaskiausi... Viena diena apsivartojus savo silpnaja, gavau skambuti is

kad galiu gerom salygom perpirkti... Tada gerai uzvartojau!!!!!!

savo pardaviau ir beabejo nupirkau rimtesnes koncentracijos gėrį

tas geris buvo toks, kad jei ne Gedzio, tai butu buvus auksciausios koncentracijos. Man tai suteike sparnus pavartojus

Bego metai, vartojau ir vartojau, niekaip negaliu atsisakyti sios ligos... Suvartojau ja taip normaliai

Supratęs kad daugiau nebegalėsiu vartoti, vėl pradėjau nemiegoti... Dabar isledau visus pinigus ir savo ir kaimyno... Ir draugo ir nepazystamu...
TAM KAD DAR GALECIAU PAVARTOTI

ATLEISKITE... neišlaikiau daugiau tai savyje....

PRAŠAU PRIIMTI MANE TOKS KOKS ESU...