Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 2105035 kartus)

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
tavo mašinos, tu spręsi ką daryt, tiesiog parašiau kas geriau, bet čia klube matau visi to pačio supratimo, daryt iš triperio mašina, nors aplinkuj yra gerų, tuo labiau savam kieme   ff :V
Toks vaizdas kad abi mano esamas mašinas gyvai matai, bei žinai geriau jų tech.buklę nei aš pats :)
Deja nei viena iš jų nera super ledas ;) Aš tikrai nepulsiu gintis kad mano senoji ne triperis ar triperis - tai vaikiška. O naujai atriedėjus dar laukia išbandymų metas - žiūrėsime toliau būklę ir pasekmes nuo mažo naudojimo ;)
apie tą antrą nešneku, nes nematęs, apie senają, tai jos stoviu nesistebiu, nes naudojant kasdien tokį modelį taip ir nutinka, variklio ir dėžės aš nematau, nes visų pirma automatas tiesiu taikymu į šiukšlyną turi eit :D o tada galima džiaugtis mašina, čia matyt daugiau sentimentai ir principai žaidžia, nes suskaičiavus, kiek kainuos prikelt kėbulą, kad toliau nerudytų, sutvarkyt saloną, ir visokias smulkmenas aplink mašiną, tai geriau pasiimt tokią ir iš jos daryt sau mašiną :V http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=en&id=141399610&pageNumber=1&__lp=3&scopeId=C&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=24&tabNumber=2