beje pasiskaityk kiek pas mane ag ir kiek pavaru jei labai tave sudomino mano kaip tu sakai lupena 
http://audi.aitisfera.lt/index.php?action=dlattach;topic=667.0;attach=4487
Nu va CML deze 4 pavaros ir ABZ variklis - 300arkliu - visks dabar aishku 
Del varymo siek tiek netaip supratai, zodzio "lupena" ishtares nebuvau ir patikek, nebandziau stumti ant tavo mashinos, kad ana yra s... kaip tokia, ar kazkas panashaus, tiesiog pagal tavo sukurtu klausimu skaiciu shiame forume del remonto kazkaip pasirode, kad mashinoje defektu nepalyginamai daug, patikek ne tik tu bendraves ar pazisti tokiu mashinu savininkus, mano pusbrolis turi A8 jau apie 2 metus, bet per ta laika ji neparodzius net puse tiek kaprizu aishku, gal ir pravaziavus maziau yra...
taika...
nu tu temu pas mane daug yra, tik kazkas ne to ir klausiu iskart, nes nesu meistras ir pats nesuprantu kas yra taip kaip turi buti o kas nera taip kaip turi buti, ir siaip daug ko nezinojau sitoj masinoj todel daug kvailu klausimu uzdavinejau.
o siaip tai is esmes nu va draugas nusipirko dabar 3.7 automata pries pora menesiu irgi kazkas, uz 45 tukstancius, po menesio vaziuokle pradejo konkreciai byret, viska prisikele 3 tukstanciai, dabar autostradoj sako pradejo kazkas pypset, sustojo degalinej. reik vaziuot atbulinis neveikia

, paskiu ir visi begiai dingo, 300 parvilikimas, 2500 remontas

esme ta kad nezinau uz kiek reikia pirkti masina, ir kiek i ja dar ikisti kad ji butu ideali. juk masinai daugiau nei 10 metu, ka is jos noreti reikia

nesakyk kad pas tave viskas gerai, pradetum ziureti rastum ,tai kad salone kazkas neveikia, tepalas sunkiasi ir t.t.t. tik gal to viesai ir garsiai nereiski.