taigi čia http://homepage.internet.lu/customautocraft/type44_100_200_v8.htm i ne bet koks o fiber glass!
jo tą žinau, spėju kainuos nesveikai, bet jei abu sparnai iki kokių 300eur gautūsi tai visai verta investicija, reiks tam Paului parašyt paklaust ko nori jis už jį
Matai kaip paprasta, ir life time warianty nuo rudžių
o jo ten su kokiu oblium nereikes davedinet iki teisingo vaizdo? cia as apie tarpus ir pan.
jeigu taip kaip pas latvius urq bodykitai, tai ašarėlė nuriedėjo..
siaip jau pas pazystamus lietuvius butu galima sparnus susiorganizuot is fiberglass uz kokius ~800lt abu. bet itariu mazai kam cia idomu bet tai kai ir vel - keleivio sparnas
o tai kuo blogas originalas sveikas, kad ieskot nauju? ar cia jau bandot pasidaryti visiskai nauja zyla?
Citata iš: siomka 2011 Liepos 09, 22:54:59 o jo ten su kokiu oblium nereikes davedinet iki teisingo vaizdo? cia as apie tarpus ir pan. sprendžiant iš visų kitų iš jo pirktų prekių tai neturėtų taip būti....Citata iš: quattre 2011 Liepos 09, 23:07:23 siaip jau pas pazystamus lietuvius butu galima sparnus susiorganizuot is fiberglass uz kokius ~800lt abu. bet itariu mazai kam cia idomu net labai įdomu, žinai ką nors kas tuom užsiima ? čia kažkada kalba buvo užėjusi, tai B4 kapoto kaina ~1200lt Citata iš: linasxxl 2011 Vasario 27, 20:39:06
siaip jau pas pazystamus lietuvius butu galima sparnus susiorganizuot is fiberglass uz kokius ~800lt abu. bet itariu mazai kam cia idomu
idomu butu sužinot kas padarytu karbonini kapota ir man
o nafik tas karboninis? ir dar ant silkiaus Gedi, nieks neuzsiimineja SIAIP SAU silkiu sparnu gamyba. Tiesiog jei pavyktu surinkti daugiau zmoniu - butu galima kalbet konkreciau - vietu, kur galetu pagaminti,zinau pora. Kaip gautusi su kokybe galutiniame rezultate (nes sparnas biski mandras) - cia jau nei pats nezinau
na kodėl, kur užsiiminėja 'ŠIAIP SAU' mes juk visi žinome , bet žmonės norėtų paremti Lietuvos gamintoją o tas B4 juk ir ne šiaip sau buvo pagamintas, buvo užsakymas - buvo ir darbas atliktas.žinoma aš suprantu, kad kuo daugiau susirinktų vienu metu perkančių tuo pigiau būtų, bet deja yra kaip yra, ir tokios dienos galima aplamai nesulaukti, dėl to pradžiai ir domina kiek kainuotų pagaminti po 1 vnt. abiejom pusėm, nes pvz aš šiuo metu esu 'pastatytas' prieš dilemą vėl žaisti su turimais originaliais ar veltis į fiber glass avantiūrą
Citata iš: jaunuolis19 2011 Liepos 11, 00:12:52 aaaa as ir uzsikabliavau su tais sparnais is carbono beskaitydamas jusu postus bendradarbis tuom uzsiimineja,reiks ritoj su juo pasneket gal iseis ,kad padarytu ant mano silkiaus kazin durnai atroditu karboninei sparnai nulakuoti ,ne masinos spalvos taip kaip ant jdm civicu buna siaip apie sparnus mes snekejom is stiklo pluosto
aaaa as ir uzsikabliavau su tais sparnais is carbono beskaitydamas jusu postus bendradarbis tuom uzsiimineja,reiks ritoj su juo pasneket gal iseis ,kad padarytu ant mano silkiaus kazin durnai atroditu karboninei sparnai nulakuoti ,ne masinos spalvos taip kaip ant jdm civicu buna
Citata iš: Domas 2011 Liepos 09, 21:13:01 jo tą žinau, spėju kainuos nesveikai, bet jei abu sparnai iki kokių 300eur gautūsi tai visai verta investicija, reiks tam Paului parašyt paklaust ko nori jis už jį ar sužinojai pas Paulį ? Lietuvoje pagaminti tokį vieną 650 lietuviškų
Citata iš: Domas 2011 Liepos 13, 22:17:03 Gedi buvau išvykęs, kitą sav jau turėčiau žinoti na įdomu ar kaina pasikeitė nes atkasiau 2009 gruodžio mail'ąAudi 200 20v front fender in fiberglass cost 105,00 euro each side.va tokios vat tokelės, čia Lietuva čia lietūs lyjanors čia tik pirmiem sparnam tokios kainos lietuvoje, paskui taip pat sekantys po ~100 eur/vnt.
Gedi buvau išvykęs, kitą sav jau turėčiau žinoti
Pradėjo Harry Audi 80 / 90
Pradėjo Obščiako Vadovas « 1 2 ... 15 16 » Kitos variklio skyriaus temos
Pradėjo EdgarasM Audi A3 / S3