Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Juodasis pardavėjų/pirkėjų sąrašas  (Skaityta 63641 kartus)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
Re: Juodasis pardavėjų/pirkėjų sąrašas
« Topic Start: 2010 Birželio 13, 14:31:48 »
nemazai sanderiu ivyksta ir zodziu, atkreipkime demesi, kad pardavejas sutiko ("LAUKSIM"!!!!!!!!!!!!)
o apie nepriiminejamus rezervus pareiske tik pardaves preke. Taip brutai, tu pirkejui pasakai, kad nepriimi, ir pirkejas zino ko tiketis ir ko ne.  o sis kadras akivaizdziai vartosi.

tu tik is pardavejo pozicijos ziuri, kad tave apgavo ir la la la... o mane (pirkeja) siuo metu taip pat apgavo. tai peklon, jeigu nepriima rezervu, iskarto sako ir zinociau.

manau kaip visi, taip ir pardavejai turetu atsakyti uz savo zodzius. keikiantis forume, ar izeidus kaip mat ateina ispejimai, nuobaudos, t.y. autorius turi atsakyti uz savo veiksmus, o siuo atveju - dangstoma.

plioat... kiek temu yra buve kai jus "forumo dievukus" nuvyle... kaip mat - ispejimai, banai... (taip, jus saunuoliai seniai sutvarket viska savo naudai, todel irodymu mazai liko) specialiai db stebesiu ar dar kartosis panasus atvejai. Nes jau senai matau kad yra asmenu tupinciu ala aukstai su riestais i save nagais.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Birželio 13, 15:30:43 sukūrė ::: Marius ::: »