Na duju tai nera. O kur liamda atjungt? Gal is desines variklio galvutes netoli nuo paskirstimo dangtelio tokia fishkute?
Siandien isvis kazkokia tai nesamone.. ryte uzsikuriau be problemu, nemazai pavazinejau, atvaziavau namo, susiruosiau i darba, sedu i masina, uzvedziau lig nieko itartino, pradedu vaziuot.. traukos nulis, i gaza beveik nereaguoja.. ant laisvos isvis iki 2k apsuku sunkiai pakila.. kazkaip tai davaziavau iki darbo. Dabar va vaziuot is darbo, vedziu.. uzsikuria ir iskarto gesta, i pedala isvis nulis emociju.. Kas jai darosi.. man jau kila noras i koki stulpa ivaziuot..
dabar pasiskaicius tavo zinute prisimeniau kad ir pas mane buvo panasus simtomai. Pas mane streikodavo kuro slegio reguliatorius jis prie krabo prisuktas degtuku dezutes didzio tai irgi uzsivedi gazo dodi ir toks jausmas kad 3 cilindrai dirba tipo 100 arkliu pabego o 36 liko. Ir nesvarbu saltas ar karstas variklis, tai uzsikuriu ir dodu prasisikt sport vaziavimu ir po poros km pradeda normalei veikt. Buvau ji nuemes ir is kitos puses ira varstelis zagluzke tai atsuki is ten vidui sesekampiu rakteliu buvau pasukes puse apsisukimo tai lig ir pradejo gerai veikt. Tikslei nepamenu bet kai atjungi ta reguliatoriaus fiske tai variklis dirba puse velnio. O liamda atrijungineja tap ten kur paskirstitojas ten ejna vienas laidas o fiske su 2 laidais tai jo pasiltinimas.