Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kokį tepalą galima pilti 103 kw 2,5TDI 1995 m. sintetiką ar pusiau  (Skaityta 2109 kartus)

Neprisijungęs remsiss

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3849
    • Žiūrėti profilį
Reikia keisti tepalus ar galiu pilti sintetinius. Dabar supilti pusiau sintetiniai. Ir kokius rekomenduotumėte. 8:8
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Rugsėjo 29, 21:10:15 sukūrė remsiss »

Neprisijungęs asprey

• Įrašai: 610
    • Žiūrėti profilį
buvo pas mane supilti castrol pusiau sintetiniai, dabar supyliau mobil visiskai sintetinius ;)

Neprisijungęs rolis72

• Įrašai: 308
    • Žiūrėti profilį
Siaip jau tokiu metu masinai man rekomendavo pusiau sintetika.Dabar as Shell pusiau sintetika pastoviai pilu... Tik keisti tepalus siai masinai dazniau reiktu-del turbos,ilgiau turba laikys. ;)

Neprisijungęs remsiss

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tai ką pilate? Nejaugi čia niekas nevažineja su TDI? (!?)

Neprisijungęs maruse79

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 2273
    • Žiūrėti profilį
duosiu tau pusiau sintetinio ir galesi vaziuot, nors jei ziema salta bus...

Neprisijungęs rolis72

• Įrašai: 308
    • Žiūrėti profilį
tai ir pilk toliau pusiau sintetiny,as pilu ir taip rekomenduoja tokiu mtu auto... (h)

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
ant žiemos pilčiau sintetiką, mažiau starteris su akumu vargs

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
pusiau sintetika pilu i toky pat varikly...

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį

o gal gausi bonuso dar - apsimy...s variklis, tad galesi tuo paciu ir riebuokslius pasikeisti :D o seip kas buvo ta ir pilk. kai turesi nauja varikli- tada galesi sintetika pilti, o jei kas nori maivytis tusciai- tegul maivosi (h)

Ziemai yra skirti tepalai 'skystesnio' klampumo ;)

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

o gal gausi bonuso dar - apsimy...s variklis, tad galesi tuo paciu ir riebuokslius pasikeisti :D o seip kas buvo ta ir pilk. kai turesi nauja varikli- tada galesi sintetika pilti, o jei kas nori maivytis tusciai- tegul maivosi (h)

Ziemai yra skirti tepalai 'skystesnio' klampumo ;)
nepabandes nesuzinosi:) o del maivymosi tai kaip cia pasakius... pabandyk prie minus 25 prasukt su starteriu semi sintetika...

Evaldas

• Svečias
Pilk castrol pusiau sintetiką ir pilnai pakaks. Pats šituos tepalus kažkada naudojau, dabar pilną sintetiką pilu, tai puikūs tepalai.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

nepabandes nesuzinosi:) o del maivymosi tai kaip cia pasakius... pabandyk prie minus 25 prasukt su starteriu semi sintetika...

bandyta ir prie -35 ir ka? esme klampume o ne sintetika ar is vis mineralinis. Ne uzkurime esme o vaziavimo metu bei explotacijoj. Taciau kaip matau- kiekvienas pagal save renkasi tepalo savybiu kriterijus :D

Neprisijungęs remsiss

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Pasikeičiau tepalus pasilikau prie pusiau sintetikos. Aišku pas mus pasirinkimas mažas tai supyliau SHELL. Ačiū visiems  8:8

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

bandyta ir prie -35 ir ka? esme klampume o ne sintetika ar is vis mineralinis. Ne uzkurime esme o vaziavimo metu bei explotacijoj. Taciau kaip matau- kiekvienas pagal save renkasi tepalo savybiu kriterijus :D
[/quote]
o kaip dėl turbinos,nori pasakyt ir jai nėra skirtumo kokie tepalai?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
kiek tavo manymu tepalas buna -35C ??

uzvedus masina privaloma palaukti kol susils sistema

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
nu as savo dyzeliu kuriau visa ziema ir vazinejau...tfu tfu tfu dar ne karto neteko krokodilu jungt ar tempt... aisku poto lieki padirbt kokia 10min minimum kol susinormalizuoja apsukos ir t.t.

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
kiek tavo manymu tepalas buna -35C ??

uzvedus masina privaloma palaukti kol susils sistema
dėl sušilimo nesiginčyju, kad reikia palaukt. reikia įvertint ta laiko tarpą kai variklis bus mažiau tepamas. aišku kad tepalas su blogesnem savybėm lečiau pradės tept, ilgesnį laiką variklis dirbs ant "sauso".
nematau prasmės ginčytis, kiekvienas iš savo patirties šneka. mano audinukei 13-ti metai sukasi, važinėju tik su pilnu sintetiku (BP visco 5000 turbo disel), ir jokio vargo nematau.
o vat kai būna minus 35 labiausiai ir norisi kad mataras pradėtų dirbt...

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
nu as savo dyzeliu kuriau visa ziema ir vazinejau...tfu tfu tfu dar ne karto neteko krokodilu jungt ar tempt... aisku poto lieki padirbt kokia 10min minimum kol susinormalizuoja apsukos ir t.t.

pastebejau kad zalia saliura esant daug minusinei temperaturai geriau kuriasi, plius zinoma gelbsti ir akumas (+) taciau kaip matom yra kam tepalas sintetinis gelbeja, nors dzin kas tas klampumas :D

Neprisijungęs eibis

• Įrašai: 190
    • Žiūrėti profilį
pas mane sintetika buvo kai pirkau, bet kai keiciau pyliau pusiau sintetika..nemanau kad tokiam senam traktoriui reikia sintetikos  (be) plius maciau apacioje variklis po biski tepaluojas, dabar su pusiau sintetika gal nebeleis :V

zohan

• Svečias

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 978
    • Žiūrėti profilį
pas mane sintetika buvo kai pirkau, bet kai keiciau pyliau pusiau sintetika..nemanau kad tokiam senam traktoriui reikia sintetikos  (be) plius maciau apacioje variklis po biski tepaluojas, dabar su pusiau sintetika gal nebeleis :V
jo del tos sintetikos tai ir pas mane buvo bajeris prieš tai buvo supyles senas šeimininkas 5w40 castrol tai visa laika po varikliu demes likdavo, aš prieš žiema 10w40 ipyliau ir vualia jokiu demiu nuvaliau varikli tai iki dbr sausas :)

Neprisijungęs slitsas

• Įrašai: 17
    • Žiūrėti profilį
Tikrai sintetikos netinka, ne tai kad nerekomenduoja, bet ir negalima pilt, kiek yra buve žmones uzsimano palepint savo senas masineles brangiais sinteniais tepalais ir to pasiekoja apsisysioja variklis per visus galus  :-] 200000km ir sintetikos nebereikia!

redline(A3)

• Svečias
Biski juokinga diskusija cia ziuriu  :-]
Visad pilu tik full sintetic, pravaziavau 100 000 km. viso jau virs 200 000 km.
Jei neleidzia sintetikos ja reikai ir pilti, o ne pusiau sintetika. full sintetic geriau tepa varikli, o kas sako kad pusiau geriau, tai labai, labai klysta. Aiksu nekalbu apie 15 m. masina, bet 10-12 m. masinai ji tikrai bus geriau.