Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: kodel dumyja?  (Skaityta 2366 kartus)

Neprisijungęs Mecten

• Įrašai: 67
    • Žiūrėti profilį
kodel dumyja?
« Topic Start: 2008 Balandžio 21, 17:46:44 »
Pas mane irgi panasi problema. Ispradziu galvojom kad motorui arteja paskutinioji nes ir biski tepala valgo, padarius diagnostika nieko nerado, taciau pabande nuimt oro srauto matuokle - dumijimas dingo, bet traukos nulis  ff, taigi aisku kad beda ne oro srauto matuokleje, nes esant blogai oro srauto matuoklej ja atjungus trauka geresne nei su ja. Kad ta isitikint buvo nupirkta nauja - nepadejo. Guli lentynoj dbr naujut naujutele :-{. Ryt bandysiu keist visas vakumines slangutes, gal tame problema slypi  (!?). Buvau nuemes turbinos slanga, paziuret kaip pucia. Uzspaudus gaza sudaro, mano nuomone, gera slegi.
Taip pat apziuredamas varikli, pastejau, kad prie vieno cilindo isiurbimo koletoriaus anga visa aplinkui juoda ir lyg slapoka, taigi kyla klausimas iskur ? Gal EGR voztuvui amen ? ar reiktu pamegint nuimt salin kolika ir pakeist tarpine ?
Del dumijimo tai uzspaudus gaza - nuo 2,5tukst apsuku ismeta toki juoda dumu burbula kad net baisu paziuret pro veidrodeli. Atjungus srauto matuokle dumu isvis nerasta, na tai kieno darba itakoja srauto matuokle ? Turbinos ?... Nagi kur suo pakastas ? ?!? :D