Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi simtas perdarimas  (Skaityta 5406 kartus)

viktoras tveraga

• Svečias
Re: audi simtas perdarimas
« Topic Start: 2010 Sausio 09, 21:15:59 »
man bus dvidesimt. am manau viskas yra imanoma. o uz dalis kur desiu jau sutariau ju kaina visu 400 lt manau nera daug as dirbantis o krapstytis kazka daryti man patinka ir manau kad pasidarysiu. interkuleri gausiu turbina stokas o kita jau turiu vamzdzio problema gaut. jai netingi viska gali pasidaryt jums nusipirkai amortikus servise pakeite ir lekiu toliau benzo uzpyles. gal jum ir atrodo jog tai yra svajones bet as relei viska galiu padaryti. esu nagingas ir padarysiu galit sakyt kad esu kazkoks. bet man yra vienodai. turbina panele kelnes spidometrai pravotke plius man reikalingos dalys tai fortke nes centrinis uzsirakino ir raktelei liko vidui isdauze stiprintuvas leidze keisiu uz visas sitas dalis 400 lt bet tikriausei jums tai vienas ir tas pats. as subaru legacy perdarinejau is FVD i 4wd ir dar posei dienai vazineja vyras ir jam gerai. per savaite laiko siuos darbus padariau (jei kam patarimu kreipkites) ir jus drystat sakyt kad tai sudetinga tikrai nemanau. Oo)