Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 2.5 tdi kodel truksta kuro siurblio dirzas?  (Skaityta 5411 kartus)

Neprisijungęs M_I_N_D_A_U_G_S

• Įrašai: 178
    • Žiūrėti profilį
sveiki, as cia biski kitokia tema bet apie ta paty :) vienu zodziu man truko generatoriaus dirzelis ir jis ikliuvo i pagrindi dirza ir jis persoko tj kiek suprantat man reikejo atstatyneti degima ir teko tj daryti paciam nes esu norvegijoje tj servize padeciau alga maziausiai :) tj va db jau kaip ir uzsikuria ir niekas nebebarska tik iena problemele kuro siurblys manyciau gerai nenureguliuotas nes kol uzsikuria nori biski paburbuliuoti o paskuj viskas gerai kaip ir seniau buve ant 800 apsuku graziai dirba. gal kas ka nors galit pasiulyti?

Is ko sprendi kad gerai nenureguliuotas? Buvai paskirstimo velenelio nors viena skyvuka atleides ir perstates? Siaip norint pagerint kurimasi reikia truputi paankstint, bet jei skyvuku nebuvai atleides, tai per danti tikrai bus per daug... Garantuotas kad kuris nors voztuvas nera truputi gaves per kepuriuka ? :V