Taigi aš su tokiu reikalu, turiu audi C4 2,4D 92metu buvo toks įvikis kad man trūko paskirstymo velenelis ir nuemes galva nusprendžiau pakeisti visą galvą. Pasiūlė man tokią sveiką gražią bet 94metų 2,4D pajėmiau. taigi akivaizdūs skirtumai yra tokie kad mano senojoj galvoj pakaitinimo žvakės yra tos trumpos ir storos, o naujojoj eina ilgos ir plonos(tokios pat eina į 2,5TDI). toliau forsunkės mano buvo įsukamos, taippat storos ir trumpos, o į naujaja galva eina ikišti tik tokias kaip buna 2,5TDI ilgos ir plonos ir tvirtinasi su šakutėmis tokiomis. dar skirtumas yra tas kur forsunkes išlenda prie vožtuvų tos skylutes skiriasi buvimo vieta senojoj yra toliau o naujojoj galvoj yra arčiau vožtuvų. Šiaip prie bloko tvirtinimai yra identiški. Taigi klausimas dyzelistams: ar galimas variantas kad mano naujoji galva yra ne 2,4 o 2,5TDI? nes pasikonsultavus su meistrais daroma prielaida kad jei purkštukai elektroniniai tai ir siurblys elektroninis turi buti, o pas mane netoks, taigi man praktiškai purkštukai neišspaustu dyzelio nes mano mechaninis siurblys nesudaro tokio spaudimo. Kaip įsitikinti ar tiktu man ta galva, ar dirbtu motoras uždėjus galva? gal kas gali patikrinti kataloguose pagal gamintojo kodus skiriasi tos galvos ar tinka ar kaip? ?!?