Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Šiaulių pokalbių tema  (Skaityta 1307248 kartus)

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
Re: Šiaulių pokalbių tema
« Atsakymas #4525: 2011 Rugsėjo 04, 20:46:13 »
manau esat vienas žinomiausių auto klubų šiauliuose
kam mums tie paradai kai ir taip mes žinomiausi :D
o šiaip jei rimtai. mano asmenine nuomone dalyvaujant parade reikia turėti ir ką parodyti. pravažiuoti vien su klubo vėliava apsiklijavus savo 'grabelius' lipdukais man labiau panašu į audifanų stilių.

Tavo asmenine nuomone tokia kaip golf-corado klubo, ten irgi jie su tokiom nuomonem kad i kluba turi eit tik kas persirenka motora 7 kartus per savaite , susizemina kad karteris vilktusi zeme, netamsina langu, ir uzsideda kuo platesnius ratus su dar kuo platesnem palangem, todel nenuostabu kad pas juos buvo ,yra ir bus klube berods tik kokie 7 golfai ir dvi corado  :-] , klubui pakanka mano manymu vien tvarkingos masinos, neapdauzytos, nesulankstytos, ir su svariu salonu , bei tvarkingu vairuotoju  ;) aisku cia tik pradzia , jei kas dar tobuliau, dar geriau....  Kas cia snekejo del atstumo kad i parada negalima 50km vaziuuot, tai jei ka pasat klubas susikviete net kitu miestu atstovus, buvo ir klaipedieciu, atleke, pravaziavo, vakare partyje pabuvojo visi  ;)   Pats irgi girdejau kalbu kad audi klubas tai tokius rimtus vaidina, bet net vienos masinos negalejo paleist reklamai ,kad tokie yra siauliuose  :) ... P.S tai buvo mano nuomone, su pasiulymais palinkejimas ir pasakymais kad neatvaziuoju i susitikimus o rasau - susilaikykite, laisva lietuva, laisva ir zodzio laisve forume   :)    Youtubej yra video viso parado, jei paziuresit renuku kluba, tai kad ir paleistumet pacias prasciausias masinas audi klubo varda atstovaut - butu geriau  :D nes is tu renuku vien xenonai i dangu
Nesakykit, butu grazu buve jei taip koks 20 audi masinu tvarkingu,nuplautu, su veliava, butu visi BMW krite akyse, nes berods ju daugiausia buvo
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugsėjo 04, 20:49:28 sukūrė Shadow »