Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Šiaulių pokalbių tema  (Skaityta 1300725 kartus)

Neprisijungęs gaisras

• Įrašai: 1543
    • Žiūrėti profilį
Re: Šiaulių pokalbių tema
« Atsakymas #4525: 2011 Rugsėjo 04, 10:31:05 »
Ka dariuksaksaksaksas mano tai mes zinom, dariukai pazystam mes tave visi ;)

Del parado, tai nemanau kad jis yra "kazkoks" paradas. Ir tikrai manau butu idomu isgirsti ka pasakys koordinatorius?
Taigi kaip jau sakiau, nors sau nemeluokit ;)

aivarai - kai busi cia vietoj - tada moralizuok. o kai esi uz tukstancio km, kartais jau graudziai juokingi tokie postringavimai. pats cia dar budamas nei sykio irgi nevaziavai ;) pritariu tam kas sake, kad jei dalyvaut - tai su tinkamom masinom, o ne kaip vw pakirmijusiais, aprudijusiais ir t.t.

Relaxas, ijunk relaxa. Nes tu kaip visada nepatenkintas ir piktas ant viso pasaulio, bent prisimeni save tikrai nuosirdziai nusijuokusio ir atsipalaidavusio su gera nuotaika?
As juk rasiau, kad man maziausiai reiketu apie tai rasyti ir nurodineti, as tik rasau paprasciausia tiesa ir viskas.

Del Juozo, tai gal zmogus labai tikejosi audi klubo pasirodymo, nes GALBUT audi klubas is kitu auto klubu, labiausiai girdimas? Ir tik zmogus nusivyle truputuka, tik su minciu issireiskimu jam sunkoka.

Jus atsipalaiduokit biskiuka, nusiraminkit. Gal kokios zoles jums reiktu uztraukt?

na va bent vienas protingiau mastantis žmogus yra jūsų tarpe, o kiti iškart pradeda rėkti: ką norim tą darom, neįdomus man tas paradas ir pan... jau senokai stebiu jūsų šiaulių temą, tai patys nemažai renginių esat suorganizavę,sudalyvavę ir manau esat vienas žinomiausių auto klubų šiauliuose, užtai ir buvo pasigesta jūsų, norėjosi jus gyvai pamatyt tokiam auto renginyje, nes ir pats prijaučiu audi, bei ne vieną jų esą vadeliojęs...
aišku gal kiek per smarkiai užvariau kad čia reikia skirstytis ir pan...sorry jei kas užpyko...
o kad kažkas minėjo, kad reikia gražių auto, kad reikia burnoutint ir panašiai, tai čia ne galios ir grožio renginys buvo, o tam kad parodyti kokios organizacijos veikia mūsų mieste ir pan. O be to ir pas jus yra gražių, prižiūrėtų auto, o ko daugiau ir bereikia..dar tie lipdukai ir vėliavos tikrai būtų padarę jus išskirtiniais iš visų kitų..
na nesudalyvavot tai jau ką padarysi, gal kada ateityje sulauksim jūsų ;)
peace ;)

cia gal tu mane vadini protingiau mastanciu? Biskiuka idemiau pasiskaitinek ir pamastyk, ar tokias zinutes rasantis individas gali ne tik, kad protingai mastyti, bet is vis, ar jis gali mastyti? Eidamas i foruma, kur susirinke vieningi zmones ir bando papusti pries visa ta gauja. Argi tai protinga?