Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pirmasis quattro išbandymas  (Skaityta 133413 kartus)

Neprisijungęs Dominus

• Įrašai: 103
    • Žiūrėti profilį
Re: Pirmasis quattro išbandymas
« Topic Start: 2010 Balandžio 29, 12:27:23 »
rusiskas posakis cia tinkantis yra tik nepamenu jo pilnai, gal kas papildys: čem dalse s quattro tem dalse pizdet za traktarom :D
Man sunkiai su rusų, bet mintį supratau.  :D

Joooo, smagiai čia. Visiems pasitaiko :D O įsisiūbuoti nebandei?
Neišėjo, mašima net stumiama nei krust.  :-]

Va šita kai ikišom į panašia pieva tai vos vos su dvitilčiu traktorium ištraukėm.
Spėju labai smagu su tokiu bekelia pavažinėti, o jeigu jis dar turėtų keturis žiedus ant priekio tai ir aš labai tokio norėčiau.  :V

man ta pievel kaip tik lababai pavojinga pasirode, nes netoliese ganetinai nebloga bala matosi :V
Ten kur ta bala ir matosi trumpesnė žolė, tai ten jau skaitosi geresnė pieva, nes žemė joje jau kieta, ne taip kaip toje su ilga žolę, kur mes užklimpom. Ten ant tos trumpos žolės mus visus traktorius ir nuvilko, ten jau nesmigi, o ši kur užklimpom, tai toks vaizdas, kad ta žolė neseniai užaugusi ant iškultivuotus ir išpurentos žemės. :) O per tą balą tik traktorius ryžosi važiuoti.

Mes dėl to balos ir sulėkėm visi į tą žliugsenčią pievą. Per tą balą eina keliukas ir nei vienas nesiryžom tuo keliu per balą važiuoti, o apvažinėjant ją įlėkėm į pieva, kurioje užklimpom. :)