Nu cia ner uz ka i snuki duot, zmogus netycia, o man tai va buvo situacija, seniau persidaziau masina laimingas po miesta vazineju(~2 sav po perdazymo) prie maximos(kur prie rimi) ziuriu autobusas rikiuojas i mane as ant stabdziu pyst sustojau (mintyse galvoju nedaug truko) ir matau kaip su galu autikas uzkliudo mano prieki ir mano bamperis skrenda i sona, ten truko gal viena sekunde o man atrode kad pusvalandi(autikas tarpmiestinis) islipu is masinos ir ka matau vienoj pusej bamperis laikos dar o kitoj jau atsikabines paziuriu i autika o tas nuvaziuoja,

pasimeciau.... Stoviu prie savo masinos sudauzytos ir nezinau ka daryt ziuriu ten prie sankryzos sustojo nes raudona, nu sakau dbr tai pzdiec pagausiu pradejau begt batai nepatogus baigia nusimaut (palikau drauge dar geresnej busenoj masinoje nes jos durys jau nebeatsidare

) begu begu o ten pyst zalia uzsidege ziuriu autikas jau nuvaziuoja galvoju dabar arba niekada nes numerio kazkaip nlb isiziurejau, kadangi stovejo nemazai masinu paimiau pribegau prie kazkokio citroeno kuris dar buvo nespejas pajudet ir isimeciau i gala, jus butumet mate to zmogaus reakcija :DDDDD ( isivaizduokit vaziuojat kur i miesta ir kazkas iseda i gala ir sako paskui autobusa :DD) tai va zmogelis atsigavo as jam per kelias sekundes isaiskinau kad man lb reik ta autobusa aplenkt, tai vndz autobusas dar mieste sustojo kazkokioj stotelej(kitapus arenos)islipau as is masinos jau kai buvau prie pat jo budeles rankos drebejo galvojau uzmusiu, bet pyst ziuriu zilas senukas.... Sakau nafik.... Ilipau as jam ir sakau avarija padarei ir pabegai tas kur kas kame? Sakau lipk is autobuso pazek i savo gala, o ten sviezi mano juodos masinos dazai, senukas persigando ir tada piskom nupedinom iki maximos pazet mano auto

o keleivius paliko laukt autobuse :DD