Sveiki esat kas lankesi pas motorista Juotpelkiuos toki Kavaliauska? jai taip tai jis normalus jum? Nors ir ne Bmw forumas bet platesnio forumo mazeikiu tema nera. Zodziu buvo problema sunkiai man tds kurdavos galvojau siurbliui bus ate, nuvariau as pas tuos motoristus sako aj cia degima paankstinsim ir apsukas siurbliui sukelsim. Atliko savo darba 200lt paeme. Pasiemiau Vedas-ledas, Trauka belekaip atsigavo, jau sedejau ir tyliai dziaugiaus. Bet pastebejau kad vaziuojant neina vaziuot pastoviu greiciu pradeda tampyt (jausmas toks kaip autostradoi ant bruksniniu liniju vaziuotum ant 130) bet duodant gaza nebetrukcioja. Zodziu norint normaliai vaziuot turi pastovei greitet. Nu ka nuveziau as jiem vel pareguliuot galvoju jei taip vedas ir taip trauks, masina netrukcios bus super. Zodziu ka jie padare pavelino degima. Masina sunkiai vedas, traukos isvis nulis (su R19 i kalna kazin ar ivaziuosiu) o kas masinai velniai zino. Nors mano nuomone degima kai buvo paankstine viskas butu buve puiku bet is savo nedideles patirties sakyciau kaskas gal su oro paemimu. Taip kad gal kas turit minciu. Nes tiek man tiek meistram tai atrodo misle

Seip bent kolkas nekokios nuomones apie juos, dabar pasirodo kad motoristai neturi net diagnostikos "viska daro is akies" todel klausiu ar meistrai geri ir "is akies viska nustato" gal ir kitiems pravers kad gal geriau ten nevaziuot