Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mažeikių pokalbių tema  (Skaityta 1821651 kartus)

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
Re: Mažeikių pokalbių tema
« Atsakymas #4500: 2010 Gruodžio 13, 23:59:52 »
na man isties butu gaila atiduot sav kudiki kai tiek esi idejes pastangu jo gerinimui... ps, parasyk skelbime kad aparatura su garso izoliacija ten komponentai ir t.t. bet sakau sesatdieni mitriai atvaziuoji pas mani ir visas beda sutvarkom , jami skelbima laikan, vaziuoji i banka pasiimi paskola 3000 lt ir vaziuoji duju detis, per dvi savaites isimeti dujas (lenkiskas) ne brc su limioniniais puskalais , ir kas lieka nuo 3000lt prageriam :D

Kas jau kas, lenkiškų dujų ninada. Ir išvis dujų ninada. Bėdą išspręsiu pats. buferio visus tarpus tvarkysiuos iki galo irgi grįžęs, nes ant -13 tikrai nekas tupėti po mašina :D

Klausimus kelis buvau paminėjęs S/RS temoj, bet nulis sveikų :) arba chebra nėra ardę iki tiek, arba servise palieka auto :) nafik pvz pas mane stovi toks kaip išsplėtimo bakelis prie variklio kompo? Ta prasme į jį pajungtos yra slėgio/vakuumo šlangutės. Tai ne daviklis, jokių laidų neateina, tiesiog kaip kiaušinis toks guli ir tiek. Šnypštimas eina iš po keleivio kojom, nors pratempiau grynai naują šlangą, situacija nepasikeitė. Nors ten daugiau šlangų ir nėra. O šnypštimą variklio skyriuje nuo šnypštimo salone manyčiau atskiriu dar :D