nėr ką veikt, permeciau aukciono temą kažkokią korumpuotą, iškilo klausimas: tarkim, aš esu koks lochs prie kompa i pardavinėju skaičiofkę kurią man nupirko mama mokykloj ir jinai man brangi, o rinkoj nieka neverta. padarau pradinę kainą 1lt, bet pasamonėj norėčiau už ją gaut 10lt. matau kad baiginėjas aukcions ir koksnors forumietis yra pastatęs 2lt, man aišku ašara byr, gaila skaičiofkės, bet prisimenu kad turiu seniai užregistruotą akauntą čia, forume, kokiunors niku,prisijungiu per aifouną ir parašau: perku daba už 10lt arba tarkim pakeliu iki 9lt iškart. o paskui prisėdu prie naminio kompo ir viešai apsidžiaugiu visiem paskelbdamas: oo zjbs nupirko "kažkas", susisieksiu su laimėtoju PM. moderai neatgaudytu juk, nikai skirtingi, IP skirtingi
o dar jeigu į darbą nuėjęs pastatau 12lt su dar kitu niku..
Jei esi prisiregistraves keliais nikais tai prie kiekvieno ju rodys visus IP is kuriu buvo jungtasi, tai jau kabliukas bus, bet aisku vartytis galima kad cia draugas,brolis,bendradarbis is ju jungesi, todel rodo vienodus ir jie ta skaiciofke pirkt nori irgi

. Kaip man su bratkiu buvo kol vienam name gyvenom, is to pacio skirstytuvo kompai, tuo paciu IP adresu rodydavo d registruotus zmones

PVZ jeigu tu skaiciofke pardavineji, o atein masinistas pas tave i kabineta su laptopu, pagaun tavo intika, ir netycia pamato parduodama skaiciofke ir pastato litu, tu gali gaut bana, nes pamanys kad tu cia keli litus, nors istikro naujas zmogus tik sutapo kad wifi tavo pagavo