Citata iš: siomka 2011 Rugpjūčio 08, 19:14:02 Citata iš: Domas 2011 Rugpjūčio 08, 16:37:47 nu sunkiai sunkiai, nors vienas 530d yra statęs praeitą savaitę mane, bet ten ale tas naujas biturbo, tai labai piktas buvau nes dyzelis padėjo o video imkit iš kokio kuzmos, pas jį normaliai juda, pas mane mažiau čipintas ir apskritai dabar nivalyt kažko3.0d nebuvo biturbo, 3.5 su dviguba sraige tik yra, o m-kes buna tik su rimtais benzininiais varikliais Siomka, pataisysiu tave 535d biturbo yra 3 litru dyzelinis variklis, tik tas 535 ir reiskia, kad yra dvi sraiges
Citata iš: Domas 2011 Rugpjūčio 08, 16:37:47 nu sunkiai sunkiai, nors vienas 530d yra statęs praeitą savaitę mane, bet ten ale tas naujas biturbo, tai labai piktas buvau nes dyzelis padėjo o video imkit iš kokio kuzmos, pas jį normaliai juda, pas mane mažiau čipintas ir apskritai dabar nivalyt kažko3.0d nebuvo biturbo, 3.5 su dviguba sraige tik yra, o m-kes buna tik su rimtais benzininiais varikliais
nu sunkiai sunkiai, nors vienas 530d yra statęs praeitą savaitę mane, bet ten ale tas naujas biturbo, tai labai piktas buvau nes dyzelis padėjo o video imkit iš kokio kuzmos, pas jį normaliai juda, pas mane mažiau čipintas ir apskritai dabar nivalyt kažko