Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Domo Audi 200 20v / zylas  (Skaityta 642858 kartus)

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
Re: Domo Audi 200 20v / zylas
« Atsakymas #250: 2010 Kovo 10, 12:43:37 »
dar labiau "pagręžk" šaltą variklį, tai galėsi tuoj naujo motorolerio ieškot :D  Apie motorolerius nieko nežinau, bet bent motociklam yra padsosas (el. arba mechaninis), tai šaltą visada kuri tik su padsosu ir lauki kol kažkiek užkais. Vasarą mano motociklui užtekdavo 5-6 min, o kai dabar šalti orai, tai dėl to tau 10 min ir reikia. Taip kad viskas čia normaliai su tuo tavo motoroleriu, tik reiki išmokt elgtis su juo :D
:O :O čia rimtai? Pas mane man rodos automatinis pacosas. Tai tas daiktas vertas dar ir mano laukimo :V Ta prasme kad aš jį uždrošiu ir ne kartą nuo jo nusijob... tai čia faktas, bet negaliėsiu pinigų kokybiškom detalėm ir prižiūrėsiu. Bet kiti varo iškarto ir jiems negęsta ?!? visgi nemanau kad jis tvarkingai elgiasi

Nu nežinau, bet per 5 metus važinėjimo su motociklais, dar nei karto nebuvo taip, jog visiškai šaltą užkūrus iškart važiuočiau  :V Net minties tokios nebuvo :) Negi sunku užkūrus palaukt 10 min? :) Beje, dar pasikeisk tepalus, filtrus, žvakę, jei nekeitei.