Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Domo Audi 200 20v / zylas  (Skaityta 641498 kartus)

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
Re: Domo Audi 200 20v / zylas
« Atsakymas #2475: 2016 Vasario 23, 19:18:05 »
A3 sutvarkytas galinio valytuvo apiplovimas, prichaltūrinau biškį, bet veikia.

Dėl turbinos: :(
Atvažiavo turbinistas sureguliuoti jos ant auto. Nesireguliuoja, pastrigus. WTF galvoju. Pamatuojam vakkumą ant laisvų. 0. O iki remontų tikrai buvo.

Atsidarom kapotą, vakuminė šlanga ties sujungimu numauta. O ten lindom po to, kai neveikė turbina, pažiūrėt ar vakuumas geras, čia tą pačią dieną, kai ją uždėjau - ten pajungėm kitą turbiną (tik soleinoidą) pažiūrėti kaip vaikšto, palyginti su mano. Ir matyt nepajungiau. tai vakar vėl lupau turbaką išvalymui ir sureguliavimui. ačiū turbinisto stendui nuo kurio viskas prasidėjo, ir mano apdairumui po naktinio darbo, kuris sušiko viską iki galo.
kiek kartų sakiau sau kad savo mašinas normaliems meistrams vešiu daryt, o pats tik klientams darysiu, bet vis va apsiimu.

p.s. siurblio keitimas visgi nepadėjo, kuriasi vis dar blogai. reiks akumą pasikeisti, dabartinis OEM Audi, bet 2008 metų.
reikia vakumo/boosto daciko i saliona :)

visi gudrūs šitą pasiūlyti, bet kaip tą padaryti niekas neatsako: http://www.audiklubas.com/forumas/dyzeliniai-varikliai/kaip-paruosti-tdi-saltam-ziemos-rytui/msg1847465/#msg1847465

klausiau keliose temose, visi tyli.

Šiaip ar taip, tikėtis kad 8 metų akumas, nors ir originalas, užsuks tdiną, naivu. Antra vertus, naivu tikėtis, kad taip pigiai ir paprastai bėda išsispręstų - man tai nėra būdinga.
su testeriu paziurek kokia itampa kurimo metu,
vienas bando kurti o tu stebi
8 metai nemazai akumui, bet jei gerai su juo elgtasi buvo gal ir gyvas kazkiek
turi gi testeri savo akumu, ka tas aparatas rodo ? kiek gyvasties ?

ir kai tau kuriasi apsukos is leto kyla ar greit ant didesniu persimeta ir uzsikuria ?

ar matavai kokias srovias valgo kai starteris sukasi ?
zadejai gi pamatuoti
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Vasario 23, 19:26:10 sukūrė ArasCL »