Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Domo Audi 200 20v / zylas  (Skaityta 638212 kartus)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18299
    • Žiūrėti profilį
Re: Domo Audi 200 20v / zylas
« Atsakymas #1825: 2015 Rugpjūčio 02, 14:54:11 »
Nu jau, 2.8 reikia jau pastoviai gręžti, kad vidurkis 20ltsr būtų :-D o apie e39 dyzelio kokią ekonomiją kalbi? 530d? Ir kokias sąnaudas įsivaizduoji? Kokias išvis skaitai ekonomiškas?
sakai? o tai kiek? čia tik mano spėjimas kad 20ltr - susidurt neteko. matai man vilniuj važinėt, kamščių galimai bus, bet ne per daugiausiai, bet bus.
o e39, 3,0 ar 2,5 koks skirtumas, bet trilitrio sąnaudos trasoj 6,x litro, o mieste 7-8litro, ir kiek girdėjau kad audi du.penki bus daugiau bent litru dviem? bet su audi du penki neteko susidurti
nepulk manęs nes tikrai neteko susidurti, tai jei pavarau ne į tą pusę tai labai realu.
butu sarase automatas ir universalas, tai savo pasiulyciau, nes planuoju neuzilgo pardavinet  :) , jei kalbant apie e39  3.0d mechanika, tai ekonomija pagal galia ir komforta super yra
na jo karavanas dar dar, bet automatas yra "big no no" :) ir šiaip aš pigiai ieškau apie 3k eur, kokią apspadytu kėbulų be m bamperių ir panašių šūdų
dar turguj mačiau 2004~~ a4 1,9 quattro, nu iš bėdos gal sueitų, startas 3500e, ir dar įkišt kokią štuką reikės kad norm būtų