Nu jau, 2.8 reikia jau pastoviai gręžti, kad vidurkis 20ltsr būtų :-D o apie e39 dyzelio kokią ekonomiją kalbi? 530d? Ir kokias sąnaudas įsivaizduoji? Kokias išvis skaitai ekonomiškas?
sakai? o tai kiek? čia tik mano spėjimas kad 20ltr - susidurt neteko. matai man vilniuj važinėt, kamščių galimai bus, bet ne per daugiausiai, bet bus.
o e39, 3,0 ar 2,5 koks skirtumas, bet trilitrio sąnaudos trasoj 6,x litro, o mieste 7-8litro, ir kiek girdėjau kad audi du.penki bus daugiau bent litru dviem? bet su audi du penki neteko susidurti
nepulk manęs nes tikrai neteko susidurti, tai jei pavarau ne į tą pusę tai labai realu.
butu sarase automatas ir universalas, tai savo pasiulyciau, nes planuoju neuzilgo pardavinet
, jei kalbant apie e39 3.0d mechanika, tai ekonomija pagal galia ir komforta super yra
na jo karavanas dar dar, bet automatas yra "big no no"

ir šiaip aš pigiai ieškau apie 3k eur, kokią apspadytu kėbulų be m bamperių ir panašių šūdų
dar turguj mačiau 2004~~ a4 1,9 quattro, nu iš bėdos gal sueitų, startas 3500e, ir dar įkišt kokią štuką reikės kad norm būtų