Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Klaipėda  (Skaityta 1065110 kartus)

Neprisijungęs Blizgutis

• Įrašai: 531
    • Žiūrėti profilį
Re: Klaipėda
« Atsakymas #2825: 2010 Kovo 15, 12:37:37 »
Laba dienele. reiktu patarimo , gal kas turite balticum interneta ? jei taip kaip jis jum ar greiti normalu duoda ar nieko gero is jo ??   turiu as dabar du pasirinkimus Balticum tapusis planas sparta lietuvoje iki 4mb\s uzsienyje iki 2mb\s ir plius 14 kanalu  menesinis mokestis 59lt.   arba zebra internetas bazinis plius   lietuvoje 1mb\s  uzsienyje 512kb\s kaina gaunasi apie 60 lt irgi.  visus siuos metus turejau zebra interneta mokejau i men po 75 lt ir tegavau pradzioje 1mb\s lietuvoje greiti po to padidino iki 2   . skambinau jiem klausiau kodel neduoda 4 uz tokia kaina tai sake nepriklauso ir pan. zodizu isdure normaliai snd nuejau i teo ir pasake kad turejo duoti man 4mb\s bet tai man  pasake jie kai sutartis baigias uz menesio. tai dabar galvoju katra vel imt interneta . kiek seniau girdedavau balticum buvo letokas internetas . jei kas turit toki pasidalinkit inf :) ar nebus taip kad balticum su 4mb\s sparta lietuvoje bus letesnis negu zebra su 1mb\s
palangoj giminaite turi balticum sviesolaidini, tik nesu tikras ar toks planas kuri paminejai, bet uz mano teo bazini sviesolaidini tai kur kas greiciau siuncia viska. sakyciau kaip balticum raso tai taip ir yra  :)