"Nesamone, jei jau butu padeje tai butu kuro sanaudos sumazeje iskart, kaip tik idejo, kas ten pas tave po poros menesiu naudojimo po kapotu nuo sito stebuklo magnetinis laukas atsirado, kuris atnaujino variklio mazgus ar kuro sistema isvale".
Būtent, tik porą degalų bakų sudeginus su šia sistema išsivalo visa kuro sistema ir t.t. (ne žinovas aš, kas ten išsivalo, čia pardavėjų reikia klausti.)
Esmė tokia, kad man dabartiniai mašinos parametrai susistatė į vietas per du mėnesiukus kažkur. Kai įsidėjau net suabejojau ar neapgavo, tik su laiku nusiraminau ir pajutau, kad daiktas tikrai veikia. Žiūriu, daug skeptikų čia.
Tikrai nieko nebandau įtikinti, neturiu tam intereso, tiesiog pasigyriau ir tiek.
![laughing out loud :-]](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/f10.gif)
ne skeptikai, o realista, na nezinau dar kazkoks propeleris ar kazkas panasaus, kaip cia kazkas siule, kur kisasi prie oro filtro ar panasiai, ar koks marmalas (mazina trinti ) tai dar galima mastyt gal kiek ir sumazina tas sanaudas, bet visi sitie magnetai ir kitos nakladkes ant slangu man kazkaip juoka sukelia, o kaip ka nors nori matyt tai ir pamatai ypac pinigus sumokejes, va cia kazkurioj temoj vienam stabdziu kaladeliu signaline lempute uzsidege, o zmogui jau atrodo kad padidejo dumingumas, nes nezino, kad ten ta lempute signalizuoja apie kaladeliu pabaiga, neuzpyk bet as taip mastau