Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a6 2.5tdi automatas triptronic  (Skaityta 1861 kartus)

EBE666

• Svečias
a6 2.5tdi automatas triptronic
« Topic Start: 2010 Balandžio 13, 01:04:44 »
Sveiki... Turiu toke problema. Kartai buna vaziuojant toks jausmas kad nedajungtu pavaros iki galo. O kartais viskas gerai. O kai nedajunge sustoju ir vel pradedu is vietos vaziuot viskas gerai. Pvz vaziuoju penkta pavara arteja stati ikalne visks kolkas normalei tik kai motoriu sunku meta i ketvirta pavara ir vel atrodo kad nedajungtu nes motoro apsukos buna didesnes ne kaip normalei ir kai turi permest i penkta irgi nedajunge. Ir kol nesustoju nesustoju nepasitaiso. O pvz jei vaziuoju visa laik didelm apsukom taip nebuna. Taip buna kai letai vazineju pvz kai is 5 i 4. is 4 i 3. Gal kam yra buve? aciu ;)

Neprisijungęs simkaras

• Įrašai: 1429
    • Žiūrėti profilį
Re: a6 2.5tdi automatas triptronic
« Atsakymas #1: 2010 Balandžio 13, 09:08:11 »
Kalbi apie tokį dalyką? Kai paspaudus daugiau gazo numeta į žemesnį bėgį
http://www.youtube.com/watch?v=wZihh7kUMSk

EBE666

• Svečias
« Atsakymas #2: 2010 Balandžio 13, 21:07:08 »
ne ne apie tai. ? diagnostika daryta visks tvarkoj. Tai nks negalit pasakyt kas gali but?

Neprisijungęs PunTT

• Įrašai: 120
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Balandžio 14, 17:43:35 »
Pas tave kai permeta begi pradziai apsukos laikosi aukstesnes, o po sekundes nukrenta taip kaip turi buti? Pvz man kai is 2begio i 3 permeta tai pradziai apsukos buna apie 2200rpm, po sek, krenta iki 1800rpm tada iki 1400prm(jei letai vaziuoju) Tikiuosi supratai ka norejau pasakyt.  :V

EBE666

• Svečias
« Atsakymas #4: 2010 Balandžio 14, 19:23:08 »
Kai i trece permeta ir jaucesi kad su perijimais junges. tai ce trecei pavarai taip ir turi buti.  O pas mane kitaip.

Neprisijungęs 2eyes

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Balandžio 20, 12:20:55 »
Kai i trece permeta ir jaucesi kad su perijimais junges. tai ce trecei pavarai taip ir turi buti.  O pas mane kitaip.

Pas mane lygiai taip pat, persijungiant is antro i trecia, atrodo atsiranda du perejimai pakrenta apsukos o po sekundes dar labiau nukrenta, ar cia tikrai taip normalu?????

EBE666

• Svečias
« Atsakymas #6: 2010 Balandžio 21, 00:00:19 »
tai turi buti kai junge i trece pavara ;)

Neprisijungęs ArTurc1k

• Įrašai: 16
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2011 Rugpjūčio 16, 09:07:09 »
Sveiki. Turiu beda su Audi a4, triptroniku 1998m. Nesenai parvaziavus namo, jungiau atbuline pavara, ir labai pradejo skaudziai jungtis, ir girdejosi dungsejimas. vakar uzvedziau auto, tai kompiuteris ismete kad tepalu truksta, bet patikrinau variklyje tepalus, buvo pilna, gali but, kad cia rodo man greicio dezes tepalus? ar galejo man tas dungsejimas but is to, kad truko siek tiek tepalo/ ar galiu dabar ja tempt iki meistro ant n raides, ar nieko neatsitiks?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2011 Rugpjūčio 16, 09:10:46 »
Sveiki. Turiu beda su Audi a4, triptroniku 1998m. Nesenai parvaziavus namo, jungiau atbuline pavara, ir labai pradejo skaudziai jungtis, ir girdejosi dungsejimas. vakar uzvedziau auto, tai kompiuteris ismete kad tepalu truksta, bet patikrinau variklyje tepalus, buvo pilna, gali but, kad cia rodo man greicio dezes tepalus? ar galejo man tas dungsejimas but is to, kad truko siek tiek tepalo/ ar galiu dabar ja tempt iki meistro ant n raides, ar nieko neatsitiks?

Jeigu uzkurta gali drasiai tempti, nieko blogo, jeigu uzgesinta nevirsyk 40 km/h ir jei gerai prisimenu ne daugiau kaip 20 km.

Neprisijungęs ArTurc1k

• Įrašai: 16
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2011 Rugpjūčio 16, 09:23:37 »
kai uzkuriu iskart kompas isijungia kad truksta tepalo, tai uzgesinu, bijau but uzvedes..

Neprisijungęs nordic

• Įrašai: 52
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2011 Rugpjūčio 16, 11:31:01 »
Pas visi tradicinius automatus turetu gerai jaustis begiai, t.y. jungimas gali buti svelnus ir letas, bet apsukos visada turetu nusistoveti i tam tikra taska, kuri savininkai gerai jaucia. Jei jauti, kad pavaros pakimba pusiau kazkur ar neteisingoj vietoj, gali buti, kad vyksta praslidimas, o tai nieko gero nezada. Visi mineti automatai turi tam tikra % slidimo, tam tikslui ten ir yra tie frikcionu paketai, bet jie nepritaikyti pastoviam slidimui ir rezultate kaista ir dega. Labai daznai tepalu trukumas yra to priezastis, nes automato viduje pagrinde dirba hidromechanika. Apskritai tepalu trukumas yra prazutingas automatui, o sitie automatai ant 2.5, panasu, ilgaamziskumu negali pasigirti... Be frikcionu, kaltas gali buti dar transformatorius, kuris paprastai mieste vaziuojant, visada praslista, bet vaziuojant pastoviu greiciu, turetu uzsirakinti, tokiu budu perduodamas 100% variklio momenta i ratus.

Nedelsk su tepalais, pasitikrink.

Sekmes