Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Servisai ir meistrai mūsų apylinkėse  (Skaityta 483603 kartus)

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
Re: Servisai ir meistrai mūsų apylinkėse
« Atsakymas #550: 2009 Birželio 08, 17:56:13 »
siaip, gal cia labiau tiktu i "Juoku kampeli", bet papostinsiu cia. Nutariau nuvaziuot i viena is didziausiu servisu "X", kuriame tikrinaus vaziuokle ant "stendo" nes jautesi kad kazkas neto, o taip pat stabdzius ir amortizatorius... tai vat va amortizatoriu suvestine "prisegta"  :D as jau ir taip puikiai zinojau ir jauciau, kad gale ju beveik jau kaip ir nera, bet mane serviso "X" darbuotojas bande itikint, kad pas mane priekiniai amortikai "pasibaige" ir dar pridure pries tai paklauses kokie cia amortika priekyje " aa, sitie "KYB" amortikai niekam tike. Svogerukas sau buvo susidejas tai po metu numire visiskai". Nu gal but nesigincysiu galvoju, bet pas mane jie jau 2 metai stovi. Pasakykit kas cia negerai tam prisegtam lape  :D (manau, kad gal kaip nors iskaitysit :V )

tai vistik servisas pripazino netaip kazka padares  :D dabar jau galas netolygiai dirba, o su priekiu viskas ok ir svoriai "atsistojo" i savo vietas  :D

beje, cia EOLTAS zemaiciu plente :) remontavausi pas juos jau gal 4 karta vaziuokle ir nelabai patenkintas likau kaikuriais atvejais. Beje, jiems nelabai patinka kai dalis atsivezi, o ne is ju perki.  ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Liepos 23, 14:04:11 sukūrė Efkito »