Na aš ir domėjausi, nemaniau kad taip įmanoma ir kad dirbs tad teko nuodugniau gilintis, plius maniau kad balionus teks keisti kaip kojnes

Bet dabar kiek ziuriu naujesnius (naudotus) modelius, jie jau is karto yra pritaikyti dirbti vienom ar kitomis dujomis. Vieni turi zikliorius atskirus jau pakuotej, antriems reikia nusipirkti, kiti ant tiek protingi, kad susireguliuoja patys ir nieko keisti ar pritaikyti nereikia.
Kaip as suprantu - duju slegi sureguliuoja reduktorius, o mano atveju pajungti du balionai, nes kai papraso max kiekio duju (24KW katilas), vienas balionas neisgarins reikiamo kiekio, nespes nes per mazas duju pavirsius balione, todel pajungti du. Stovi jie pas mane is kart prie katilo, i lauka nenesiau, nematau poreikio.
Kas liecia is zmoniu atsiliepimu, vidutinio silumos sandarumo namas (~150-200kv) esant jau rimtai ziemai (ne max) reikalauja ~1 baliono savaitei.
Nei malku skaldyt, nei angliu kasti, nei sandeliuoti... Plius vandens pasildymas jau ne elektra, kas tikrai buvo prabangu

Speju kad dabar ir karstas vanduo ir sildymas kainuos tiek pat, kiek kainuodavo tik el.boileris (v)
Vakar startavo, viskas veikia (kaip bus toliau matysime), dziugina kol kas , o radiatorius labai karstus padare per ~20min kad rankos nulaikyti neeina