Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kauno pokalbių tema  (Skaityta 2044126 kartus)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Re: Kauno pokalbių tema
« Atsakymas #1400: 2010 Kovo 05, 07:20:47 »
:E :E kodel ir as jauciu?

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1401: 2010 Kovo 05, 07:47:49 »
Dvi širdys kaip viena lai plaka, Te nedreba audroj ir vėjy. Suraskite į laimę taką, - Drauge žygiuodami, Jaunieji !

Jau likimas Jums žiedus sumainė, Jau prisiekta mylėt amžinai. Tegul būna graži Jūsų meilė, Tegul gimsta Jums gražūs vaikai. Tad dalinkitės Judu vargais, Ir laimės mažytę dalelę. Viską, viską dabar jau perpus, Visą ilgą gyvenimo kelią.  

Kai eisit, eikit tik kartu per žemę Siaurais takeliais eikit kur šviesiau Apsaugokit viens kitą nuo audrų ir vėjų Lašelį laimės gerkite pusiau.  

Liki sveikas mielas Tėti, Išeinu aš iš namų. Man laimužės palinkėki Ir daug saulėtų dienų. Tau dėkoju aš už viską, Iš visos, visos širdies. Ką likimas šiandien lėmė To jau niekas nepakeis. Liki sveikas, išvažiuoju Iš mielų, gimtų namų, Pasitikti naujo kelio Einu lydima draugų Parymokit prie vartelių Palydėkit takeliu. Kai sugrįšiu iš kelionės, Pasitiki mus jau du!  

Neprisijungęs Vyttelis

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 1342
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1402: 2010 Kovo 05, 08:02:32 »
Prasideda...  :D  :D  :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1403: 2010 Kovo 05, 08:29:24 »
Ji jau sugadino, paziurekit ka raso, ne apie turbinas, quttro sistema, drifta, variklius, o raso apie jausmus, sirdis, zvirbliukus... O siaubas (z)

Nieko, musu seima ji dar isgydys :D (+) (aa)

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1404: 2010 Kovo 05, 08:39:02 »
as nieko ir nesakau, bet paciam turbut irgi kiek kitaip atrode/tikejais, jei db swarstai ar dar augs jis :)
o prie ko čia ūgis ir grožis ?? Ar bent pajautei kaip nupjovei į pievas ?? :)
Klausiu, nes mačiau tik jo motiną, už kurią jis jau dabar 2x stambesnis :)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1405: 2010 Kovo 05, 08:46:44 »
as nieko ir nesakau, bet paciam turbut irgi kiek kitaip atrode/tikejais, jei db swarstai ar dar augs jis :)
man iš pirmos foto jis panašus į kokį tai aviganį :D nes toks stambokas ir pan.... o kas dėl to, koks jis bus, tai žinok, parodys tik laikas... nes mes kai pirkom, tai blin pirkom toyterjerą, bet buvo didžiausia klaida, kad pagailėjom štukos lt ir pirkom be dokų... tai rezultate turim nykštukinį pinčerį. bet šiaip tai visumoj, galutinis rezultatas superinis, nes šuo tai konkretus originalas :) o kas dėl grožio tai būtent.. kiekvienam savo. čia tas pats kai ir su vaikais ;) kiekvienam savo gražiausias...

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1406: 2010 Kovo 05, 09:08:20 »
su vaikais šiek tiek kitaip, juos išmeta rečiau, bet kai pamatai kiek šunų išmetami lauk ir atsiduria tose pačiose prieglaudose, iš kurios mes pasiėmėm Bardą, tai man suskausta širdį ant kiek žmonės nužmogėję... (n) Šuns juk ne grožis svarbiausia, svarbu koks jis pats savo vidumi. Mums būtent tokio ir reikėjo, koks yra Bardas - žaismingas, pilnas energijos ir saugantis savo teritoriją (y) O ar jis ryžas (buvo vos ne raudonas, dabar jau tamsėja kailis), ar juodas, ar veislinis ar maišytas (kaip šiuo atveju) tai sudaro tikrai nedaug reikšmės :)

Arvi, jis mažas labai buvo panašus į Kaukazo aviganio jauniklį, bet dabar man atrodo, kad Taksas bus "permiegojęs" su jo motina (lyg ir vilkinė kalė, bet nedidukė, tai tikriausiai irgi maišyta) - kojos trumpos labai, nors kailis ir primeta šiek tiek Kaukazą (ilgas labai plaukas) :)

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1407: 2010 Kovo 05, 09:16:29 »
na matai, aš to fakto, kad tu jį paėmei iš prieglaudos nežinojau... galvojau, kad pirkai... o kas dėl prieglaudų tai tikrai taip. Bet žinai, aš manau, kad gal būt jau geriau, kai tik atsiveda tuos šuniukus, nuvežt pas veterinarą, kad juos užmigdytu nei, kad paskui po gatves bastosi benamiai, alkani ir pan. Nes pvz pas mane aplink namus belenkiek benamių šunų. Ir kas svarbiausia, jų dydžiai daugumoj tokie nejuokingi... kaip pvz. kažkas pan i vokiečių avigabį, šarpėjų ir pan.... tai žinai aš savo blusa išvedu pasivaikščiot o tokia šaika iš už kampo išlenda... mano ciuciai aparpolis :D na ir man nejuokinga... :D

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1408: 2010 Kovo 05, 09:20:04 »
nutarėme, kad išgelbėsime šuniuką geriau, nei pirksime iš kur nors... Kaime jam pats tas tokiam lakstyti. Kai ėmėme iš prieglaudos, ten liko dar penki jo broliai/seserys... :/ Šeimininkas atidavė kalę su ką tik atvestais šešiais šuniukais, nes pats nelabai galėjo išsimaitinti... Kartais pagalvoju kur kiti penki šuniukai... :V

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1409: 2010 Kovo 05, 09:31:44 »
na jo... kartais gyvenimas būna per žiaurus... čia šuniukai... o ką jau kalbėt apie vaikus, kurių visokios kūrvos prisidaro ir paskui išmeta kur nors, ar palieka likimo valiai...

Neprisijungęs voisniz

• Įrašai: 2564
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1410: 2010 Kovo 05, 11:27:26 »
atrodo kad cia lb isizeidei ir db i krastutinumus puoli kas link pievu.. cia juk ne gynybine ataka, nieks taves nepuola. kaip ir pats sakei, kai mazas jis atrode panasus i avigani, kas ir man pasirode, na bet uzaugo toks koks uzaugo. kur problemos? ju nera ;) tiesiog i pirma foto pazejus atrode kad uzaugs didelis :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1411: 2010 Kovo 05, 11:28:11 »
Reikia pagalbos.
Gal kas gali is musu atlikti toki darba:
Reikia kad senuose vartuose, galineje saleje esantis TV rodytu foto, ar per kompa, ar DVD leistuva - nera svarbu.

Neprisijungęs voisniz

• Įrašai: 2564
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1412: 2010 Kovo 05, 11:29:00 »
nutarėme, kad išgelbėsime šuniuką geriau, nei pirksime iš kur nors... Kaime jam pats tas tokiam lakstyti. Kai ėmėme iš prieglaudos, ten liko dar penki jo broliai/seserys... :/ Šeimininkas atidavė kalę su ką tik atvestais šešiais šuniukais, nes pats nelabai galėjo išsimaitinti... Kartais pagalvoju kur kiti penki šuniukai... :V
kitu likimas apytiksliai aiskus... jei skaitei vakar kauno diena (ar tai uzvakar), turetum suprast apie ka as

Neprisijungęs Ema

• Įrašai: 607
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1413: 2010 Kovo 05, 13:14:45 »
Ei,berniukai, nebesvaikit! Nebandot vakare atvaryti su treningais! Busit nuogai isrengti!  (r)

Neprisijungęs exstoras

• Įrašai: 1212
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1414: 2010 Kovo 05, 13:15:38 »
Ei,berniukai, nebesvaikit! Nebandot vakare atvaryti su treningais! Busit nuogai isrengti!  (r)
vadinasi man negrese nurengimas nes as tik su stringais atvarysiu :P

Neprisijungęs Ema

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1415: 2010 Kovo 05, 13:16:44 »

(y) (y) (y) (y) Tu man jau patinki  (r)  :D
O vakar neturejot jus raudonu kilimu vaisciot vartuos?  8:8

Neprisijungęs Ema

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1416: 2010 Kovo 05, 13:17:12 »

Cia mano chebra is Kapsuko  :H

Neprisijungęs ramasS

• Kauno apskrities koordinatorius
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3476
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1417: 2010 Kovo 05, 13:28:59 »
as tai iseiginius pasiimsiu, o ne kasdienius treningiukus. cia gi tikri lietuviai. treningas, audi, ir pliki, koza. kauno stilius  :D

Neprisijungęs Ema

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1418: 2010 Kovo 05, 13:33:07 »
as tai iseiginius pasiimsiu, o ne kasdienius treningiukus. cia gi tikri lietuviai. treningas, audi, ir pliki, koza. kauno stilius  :D

Ei! Nepradedam.... As snd labai arsi. Gausit tikrai i galvas!  :P :D

Neprisijungęs ramasS

• Kauno apskrities koordinatorius
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3476
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1419: 2010 Kovo 05, 13:39:32 »
tai kad tu ateini kai mes jau ruosemes iseiti, nelabai spesi musti. :D o jai ka tai kas i veseilia eina su treningu.? raima sake laisvas stilius. as busiu be kostiumo, nes paskui i darba, o ten jau mane uzjuoks kai pamatys su kostiumu. o tu su vakariniais naktiniais busi? :D

Neprisijungęs Ema

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1420: 2010 Kovo 05, 13:41:15 »
tai kad tu ateini kai mes jau ruosemes iseiti, nelabai spesi musti. :D o jai ka tai kas i veseilia eina su treningu.? raima sake laisvas stilius. as busiu be kostiumo, nes paskui i darba, o ten jau mane uzjuoks kai pamatys su kostiumu. o tu su vakariniais naktiniais busi? :D

snd veluosiu maziau  :D :D :D

Neprisijungęs Ema

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1421: 2010 Kovo 05, 14:57:15 »
Graziai pasveikinom  (f)

Neprisijungęs mazhylis

• Įrašai: 8763
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1422: 2010 Kovo 05, 15:23:26 »
Uzfiksuoti biesai ziurom -->  http://baitas.lzuu.lt/~mazylis/biesai/CX2010-03-04-030.AVI - ziureti per windows media playeri ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 05, 15:26:38 sukūrė mazhylis »

Neprisijungęs Ema

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1423: 2010 Kovo 05, 15:30:02 »
turi buti vaizdas?  :V

Neprisijungęs mazhylis

• Įrašai: 8763
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1424: 2010 Kovo 05, 15:32:50 »