Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kauno pokalbių tema  (Skaityta 2106009 kartus)

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
Re: Kauno pokalbių tema
« Atsakymas #3775: 2010 Balandžio 29, 17:39:33 »
va kaip man pasisekė  :H

From: SARAH THOMAS [mailto:sarah.thomas59@btinternet.com]
Sent: Thursday, April 29, 2010 5:00 PM
To: undisclosed recipients:
Subject: Brangus,

Brangus,

Laba diena, esu panele Sara Thomas, iš Abidžanas Dramblio Kaulo Krantas, norėčiau paprašyti jūsų pagalbos, mano investicinius planus į savo bazę, noriu investuoti į gamybos ir nekilnojamojo turto valdymą savo bazę, tai yra, nes aš paveldėjo svarbi suma nuo mano vėlai tėvas vyriausiasis Steve Thmas.
kurie buvo užnuodytas jo verslo partnerių į vieną iš jų išvykos į discuse apie verslą.

Prieš savo tėvo mirtį, Jis davė man visus reikalingus teisinius dokumentus, susijusius su Fondo indėlio į banką, kad jis išgelbėjo bendra suma ($ 7.5) septynis milijonus penkis šimtus tukstančių JAV dolerių tik viena iš Bankas čia Dramblio Kaulo Krante, šios lėšos buvo deponuotas mano socialinės apsaugos ir vaisingas tarptautinis investicijų, Jūsų pasiūlymai ir idėjos bus labai vertinama. Dabar leiskite man užduoti šiuos kelis klausimus:
1. Ar galite sąžiningai man padėti iš savo širdies?
2. Ar galiu visiškai pasitikėti?
3. Kiek procentų visų lėšų bus appreciateable jums?

Prašome apsvarstyti ir grįžti į mane kuo greičiau. Immedaitely Aš patvirtinu savo norą, aš atsiųsime jums mano nuotrauką, ir taip pat pateiks jums daugiau informacijos apie save ir bankui, kuriame mano vėlai tėvas saugoti fondą, kad būtų galima pasiekti banko ir patvirtinti, kad fondas, taip pat, nes nepatikėsiu, kol nepamatysiu. Aš esu laukia jūsų reaguoti nedelsiant.

Nuoširdžiausi linkėjimai
Sara Thomas