Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kauno pokalbių tema  (Skaityta 2135516 kartus)

Neprisijungęs leo1

• Įrašai: 851
    • Žiūrėti profilį
Re: Kauno pokalbių tema
« Atsakymas #22100: 2013 Rugpjūčio 07, 20:18:47 »
Manau daryti susitarimą su kokiu servisu, pervesti kažkiek pinigėlių su sugaištą laiką, tada atvyks pardavėjas į servisą, apžvelgs mašiną - gausi verdiktą ir trūkumų sąrašą neišvykdamas iš namų.

Labai abejoju ar yra daug žmonių, kurie totaliai neturi ką veikti ir lėks žiūrėti automobilį žmogui, kurio visai nepažįsta.
Čia tik pamąstymas. Tikiuosi atsiras žmogus, kuris neturėdamas ką veikti - tau padės, tik manau naivumas nepadės čia :)

cia jokio naivumo, as tiesiog paklausiau, galbut kas pagelbes, bet jeigu neatsiras zmogaus, tai tada taip rytoj susiskambinu su renault klubo zmonemis is kauno, kurie mane gerai pazysta, jie tikrai atras laiko. aisku suprantu esu naujas zmogus cionai pas jus, bet manau su laiku pelnysiu ir pagarba, ir draugiskuma :) dabar gal per anskti  labai reikstis su tokiais prasymais ar aplamai su kazkokiais prasymai, bet  aciu uz pasiulyma susitarti su servizu, bet is kur man zinoti jog pardaves ir tas servizas nera draugai ? :D nu aisku mazas procentas galbut, bet galbut jis daug pazinciu turi.. geriau jau sestadieni pats atvyksiu, ir i ta. nuvarysiu kad prakratytu ja visa :) aciu uz pastangas :)